گـردو، سالمترين آجيــل
فقط گردو بخورید
به گفته دانشمندان مركز تحقيقات غذايي پنسيلوانيا، در ميان روغنهاي آجيلي بالاترين ميزان مواد آلي وآنتي اكسيدان به روغن گردو اختصاص دارد.
به گفته دانشمندان مركز تحقيقات غذايي پنسيلوانيا، در ميان روغنهاي آجيلي بالاترين ميزان مواد آلي وآنتي اكسيدان به روغن گردو اختصاص دارد. روغن حاصل از اين مغز نسبت به پسته، فندق، بادام زميني و بادام سالمتر و مقويتر است. تحقيقات نشان ميدهد، يك مشت گردو از همين ميزان مغز و آجيلهاي ديگر، ۲ برابر بيشتر آنتياكسيدان دارد. مصرف روغنهاي آجيلي ميزان حملات قلبي وديابت نوع ۲، بعضي از انواع سرطانها ومشكلات ديگر بهداشتي را به ميزان ۲ برابر كاهش ميدهد. البته اين مواد بهدليل حرارت بالا از بين ميروند و بهتر است براي بهرهمندي بهتر و بيشتر از مواد طبيعي موجود در اين مواد، آنها را خام و بو نداده مصرف كرد. روغنهاي آجيلي بهدليل نداشتن مواد آلرژي زايي مثل گلوتن، امكان ايجاد حساسيت را ندارند و افراد ميتوانند به راحتي از اين مواد استفاده كنند.
ارسال نظر