۵۳۵۹۹
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی

برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی
برترین ها:

تعداد: برای ۴ برگر

زمان آماده سازی : ۳۵ دقیقه

زمان سرد شدن: یک ساعت

زمان کباب کردن: ۱۰ دقیقه

مواد لازم

۴۲۵ گرم لوبیای سیاه پخته شده

نصف پیمانه ذرت

یک پیمانه چیپس ذرت، کاملا خرد شود (نصف پیمانه)

نصف پیمانه برنج قهوه ای

¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده

¼ پیمانه سس سالسا

برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی

زیره سبز

نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل چیلی

یک حبه سیر، رنده شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

کلم برگ خرد شده

۴ عدد نان همبرگر

سس فلفل

خامه ترش

برگ های گشنیز

تکه های آووکادو

طرز تهیه

۱.نیمی از لوبیا را پوره کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. لوبیای باقی مانده، ذرت، چیپس ذرت، برنج قهوه ای، پیاز، ¼ پیمانه سس سالسا، فلفل چیلی، زیره سبز و سیر را اضافه کنید.

۲. مواد را با هم خوب مخلوط و آنها رابا اندازه گلوله های کوچک ۹ سانتی متری در بیاورید. آنها را داخل سینی بچینید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت پیش از پخت استراحت دهید.

۳. گلوله را کف دست صاف کنید. دو طرف آن را روغن زیتون بمالید. در تابه سرخ یا روی زغال کباب کنید تا کاملا سرخ شود.

۴. کلم های رنده شده را داخل نان همبرگر قرار دهید، برگر را روی آن بگذارید و روی آن سالسا (یا سس فلفل)، خامه ترش، گشنیز، پنیر و آووکادو قرار دهید.

ارزش غذایی

کالری: ۳۶۲

چربی: ۱۷ گرم

کلسترول: ۶ میلی گرم

چربی اشباع شده: ۳ گرم

کربوهیدرات: ۴۶ گرم

چربی اشباع نشده: ۶ گرم

فیبر: ۹ گرم

قند: ۳ گرم

پروتئین: ۳۶ گرم

ویتامین A: ۳۴۰ میلی گرم

ویتامین C: ۱۱ میلی گرم

سدیم: ۶۰۰ میلی گرم

پتاسیم: ۵۲۹ میلی گرم

کلسیم: ۲۳۲ میلی گرم

آهن: ۳ گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • مهناز

      دوست عزیز شما میتونید با روغن زیتون مولیناری سرو کنید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج