۵۳۱۲۹۳
سالاد ماکارونی مدیترانهای، با چاشنی سیر و سرکه
در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را به شما آموزش داده ایم. این یالاد را در ست کنید و از آن لذت ببرید.
وب سایت سوران : در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را به شما آموزش داده ایم. این یالاد را در ست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی (فارفاله) ۳۵۰ گرم
- خیار (متوسط) ۳ عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده) ۱ پیمانه
- زیتون سیاه ۲/۳ پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده) ۱/۲ یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده) ۱۰۰ گرم
چاشنی سالاد :
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- آبلیو تازه ۱ ق غ
- سرکه قرمز ۳ ق غ
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) ۲ ق چ
- نمک ۱/۴ ق چ
- سیر ۲ حبه
- عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) ۱ ق چ
- فلفل قرمز ۱ پینچ
- فلفل سیاه + سفید ۱/۴ ق چ
طرز تهیه:
1 -ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت 20 تا 30 ثانیه ) میگیریم.
به ظرف دیگری انتقال می دهیم
2 -گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.
3 -مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.
4 -سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود
نکات دستور:
1 -در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
2 -در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
3 -بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
4 -استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.
5 -برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
6 -در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.
ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر
برای مدت محدود
ارسال نظر