جاباما
۵۲۴۰۵۸
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.

وب سایت سر آشپز: در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.
مواد لازم:

  • شیر ۶ لیوان
  • پودر ژلاتین ۵ قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ لیوان
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

طرز تهیه:

۱- ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

2- شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

3- وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.

۴- مواد را نصف کرده و به نصف مواد پودر کاکائو را اضافه میکنیم.

5- ظرف مستطیلی پیرکس را برداشته و یک لایه از دسرسفید را ریخته و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدیم، وقتی لایه سفید مقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تا موادمون تموم بشه.

6- وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تاکاملا خودش رو بگیره.

۷- ظرف رو به مدت کم در آب گرم میزاریم و دسر رو درآورده و برش میزنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج