مرغ حلقه ایِ شکم پُر به شکل دونات
در این مطلب طرز تهیه مرغ حلقه ای را که درون خمیر پیچیده شده است و شکل ظاهری اش شبیه دونات است را آموزش داده ایم.
در این مطلب طرز تهیه مرغ حلقه ای را که درون خمیر پیچیده شده است و شکل ظاهری اش شبیه دونات است را آموزش داده ایم.
- آرد سفید ۳۰۰ گرم(۳ پیمانه)
- خامه ۳ قاشق سوپخوری
- نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
- گشنیز خرد شده یا خشک ۲-۳ قاشق سوپخوری
- آب ۳۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
- ماء الشعیر ۱/۴ پیمانه
- مرغ پخته خرد شده یک عدد سینه
- زرشک ۳-۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آبلیمو به دلخواه
- پنیر پیتزا به دلخواه
- پیاز درشت ۱ عدد
- روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
۱- ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.
۲- خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.
۳- پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.
۴- خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.
۵- بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید)
۶- و دو طرف آن را در روغن سرخ می کنیم.
۷- هر چقدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.
2- در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.
ارسال نظر