۴۹۲۹۷۸
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

خانه داری و ۲۰ نکته مهم آشپزی

تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته رها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آن ها همیشه مثال زدنی است.

ماهنامه سفره ایرانی: تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته رها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آن ها همیشه مثال زدنی است.

۱- اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدود ۱۵ دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

2- میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.
خانه داری و 20 نکته مهم آشپزی

3- همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهدکرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.

۴- هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن شان خوب گرفته شود.

5- برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقه ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آب لیمو اضافه کنید.

۶- هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

7- برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

۸- اگر به غذا بیش از حد فلفل زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

9- برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از تکه ای نان خشک یا یک قاشق سوپ خوری آرد استفاده کنید.

۱۰- برای نگهداری سبزی ها بعد از شست و شو، آن ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

11- اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه های قرمز رنگ حفظ شود، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.

۱۲- اگر گوجه فرنگی ای خریده اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

13- برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

۱۴- برای اینکه برنج سفید شود، می توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

15- اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

۱۶- اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پخت ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

17- برای تردشدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خرد شده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهدشد.

۱۸- برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چای خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.

19- به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود.

۲۰- هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید. نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند، بزنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج