روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات
چغندر یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین سبزیجات زمستانی است که با آن می توانید غذاهای خوش طعمی درست کنید. این بار برای شام امشب تان چغندر تفت داده با سبزیجات درست کنید.
مواد لازم:
- یک دسته چغندر ارگانیک (در صورتی که دستهها کوچک است، ۳ دسته)
- یک سیر به صورت قطعه قطعه
- یک چهارم فنجان ارده که به خوبی هم زده شده باشد
- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه (بر اساس ذائقه میتواند کمتر یا بیشتر شود)
- نمک به مقدار لازم
- تکههای سبزیجات تازه و ارگانیک (هویج، تربچه، خیار و فلفل)
طرز تهیه :
۱- اجاق گاز را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجهی سانتیگراد) گرم کنید.
۲- چغندرها را از ساقه جدا کرد و بشویید.
۳- چغندرها را در یک ظرف قرار دهید.
۴- روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- با ورق آلومینیوم به صورت کامل ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. مدت زمان پخت بستگی به اندازهی چغندرها دارد، بنابراین بگذارید تا هنگامی که یک چاقو به راحتی در آنها فرو برود، بپزند.
۶- وقتی که پخته شد، ورق آلومینیومی را بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
۷- سپس پوست آنها را جدا کرده و آنها را به چند قطعهی بزرگ برش دهید.
۸- چغندرها را به همراه سیر، ارده، آبلیمو و نمک در مخلوط کن بریزید و بگذارید کاملاً نرم شود.
۹- مخلوط حاصل را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک، ارده و یا آبلیمو اضافه کنید.
۱۰- این خوراک را با سبزیجات تازه و شیرینی یا بیسکویت میل کنید.
ارسال نظر