طرز تهیه ترشی شلغم؛ خوش طعم و خوش رنگ
ترشی شلغم از جمله ترشی هایی است که سریع درست می شود. برای خوردن این ترشی نیازی نیست زیاد انتظار بکشید. تنها یک هفته پس از درست کردن، این ترشی آماده خوردن است.
- شلغم ۱ کیلو
- لبوی کوچک ۱ عدد
- سیر ورقه شده ۳ حبه
- سرکه سفید ۱ فنجان
- آب ۳ فنجان
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- برگ بو ۱ عدد

۲- شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. یک شیشه تمیز و بزرگ آماده کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. در شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود. رنگ لبو باعث قرمز شدن شلغم می شود و ترشی خوش طعم و خوشرنگی خواهید داشت.
ارسال نظر