ساندویچ گوشت و قارچ خیلی معروف و پرطرفدار است، اما کتلت قارچ و گوشت هم به همان اندازه و یا حتی بیشتر خوشمزه است.
وب سایت سوران: ساندویچ گوشت و قارچ خیلی معروف و پرطرفدار است، اما کتلت قارچ و گوشت هم به همان اندازه و یا حتی بیشتر خوشمزه است.
مواد لازم:
گوشت (چرخ كرده) 300گرم
سیب زمینی (متوسط) سیب زمینی 3عدد
پیاز 3عدد
سیر 2حبه
تخم مرغ 3عدد
قارچ (خرد شده) قارچ 3پیمانه
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
۱- در ابتدا ۲ عدد پیاز و ۱ حبه سیر را رنده کنید.داخل تابه روغن بریزید و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و بعد سیر را با كمی نمك مخلوط كنید تا به هم نچسبد و بعد به همراه پیاز تفت دهید تا نرم شود و بعد نمك و فلفل ر ا اضافه كنید.
۲- در تابه ای جدا مقدار كمی روغن و آبلیمو ریخته و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب قارچ ها کشیده شود ، پس از سرخ شدن آن را به پیاز اضافه كنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳- سیب زمینی ها را با مقداری نمك و آب بپزید ، پس از پخت سیب زمینی ها پوست كنده و خوب بکوبید تا له شوند.
۴- در ظرفی مناسب ۱عدد پیاز و سیر باقی مانده را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی های له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل با دست خوب ورز دهید تا مایه کتلت یکدست شده و حالت چسبندگی داشته باشد.
۵- دستان خود را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان خوب پهن کنید.
۶- حدود ۱تا۲ قاشق از مایه قارچ در میان مایه کتلت بریزید و از اطراف با دست مایه کتلت را جمع کنید دقت کنید مایه قارچ به بیرون نفوذ نکند ، با دست به مایه کتلت شکل دهید و تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کنید.
۷- داخل ظرفی مقداری آرد الك شده بریزید سپس کتلت ها را به نوبت داخل آرد بزنید دقت کنید آرد زیادی دور کتلت ها نباشد ، این کار برای جلوگیری از خرد شدن یا چسبیدن کتلت میباشد ، هر دو طرف کتلت ها را داخل روغن سرخ کنید تا برشته شوند سپس کتلت ها را در ظرف بریزید و بهمراه سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید.
نكات:
۱ -در صورت تمایل به جای آرد معمولی از آرد سوخاری استفاده كنید.
۲ - مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه آنها دارد ، ابتدا ۲ تخم مرغ به مایه گوشت اضافه کنید و اگر احساس کردید نیاز است تخم مرغ سوم را نیز اضافه کنید اما دقت داشته باشید که مایه کتلت شل نشود و بتوانید با دست به آن شکل دهید .
۳ -در زمان اضافه کردن پیاز رنده شده به مایه گوشت با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید. ۴)استفاده از آرد سلیقه ای است و میتوانید بجای استفاده از آرد به این صورت عمل کنید که ۱ تخم مرغ را بزنید و کنار دست تان قرار دهید ، در زمان شکل دادن کتلت و قرار دادن داخل تابه دست خود را به مقداری تخم مرغ آغشته کنید و کتلت را کف دست تان شکل دهید و داخل تابه بگذارید تا سرخ شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
فوق العاده