۴۳۷۲
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

برنج سرخ شده

تخم‌مرغ‌ها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابه‌اي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد.

برنج سرخ شده

برنج سرخ شده

مواد لازم :
  • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
  • سس سويا: يك قاشق مرباخوري
  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
  • سير له شده: يك حبه
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • كرفس حلقه شده: يك‌دوم فنجان
  • قارچ تازه خرد شده: يك فنجان
  • برنج پخته: 2 فنجان
  • هويج ريز خلال شده: يك عدد
  • سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
  • كنسرو نخودفرنگي: يك‌دوم فنجان
  • پيازچه خرد شده: يك‌چهارم فنجان


روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابه‌اي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخم‌مرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. 2 قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و 4 تا 6 دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا مي‌توانيد 12 عدد ميگو اضافه كنيد.)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج