صبحانه های میوهای که انگشت به دهانتان می گذارند
بارها از زبان خیلی ها شنیده ایم که صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی به حساب می آید. وقتی روزمان را با خوردن یک صبحانه کامل و سالم شروع کنیم هم انرژی مورد نیاز بدن برای داشتن یک روز خوب و پرکار تا حدودی تامین می شود و هم میان وعده ها و وعده های اصلی دیگر را به اندازه می خوریم.
یکی از کارهایی که می توانیم برای صبحانه مان انجام دهیم این است که برای درست کردن آن از میوه استفاده کنیم.
مربای انبه و آناناس
مواد لازم:
- ۳ عدد انبه
- ۲ پیمانه آناناس خرد شده
- ۱ عدد لیمو
- ۲/۱ پیمانه شکر
1. ابتدا انبه ها را پوست بگیرید، سپس آنها را خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید. تکه های آناناس و شکر را هم اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا انبه و آناناس نرم شوند.
۲. بعد از زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل آن را با گوشت کوب له کنید، سپس دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پوست لیمو را رنده کنید. آب آن را هم بگیرید. حالا در این مرحله پوست لیمو و آب لیمو را به مربا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
3. بعد از حدود 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مربا کمی خنک شود، سپس آن را داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید. بعد از اینکه مربا کاملا سرد شد، شیشه ها را داخل یخچال قرار دهید تا مربا کاملا سرد و آماده سرو شود.
صبحانه آن سر دنیا
مواد لازم:
- 8 ق س غلات غنی شده
- 2 ق س گردوی ریز خرد شده
- 2 ق س مغز تخمه آفتابگردان
- 2 ق چ نعنای خرد شده
- 2 ق چ شکر
- 200 میلی لیتر شیر
- 2 عدد هلو
- 2 عدد آلوی سفت
- 2 ق چ مغز تخمه هندوانه
- مقداری برگ نعنا
۱. در مرحله اول هلو و آلوها را بعد از شستشو به صورت تکه های ۲-۱ سانتی متری خرد کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
در یک کاسه مناسب غلات غنی شده، گردوی خرد شده، مغز تخمه آفتابگردان، نعنای خرد شده و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را داخل دو کاسه مناسب بریزید.
۲. در این زمان تکه های هلو و آلو را همراه با مغز تخمه هندوانه روی مواد بریزید و کمی فشار دهید تا میوه ها داخل مواد فرو روند.
3. کاسه ها را با مقداری برگ نعنا تزیین و سپس سرو کنید. در صورت تمایل می توانید این صبحانه را با مقداری عسل سرو کنید.
ساندویچ میوه با مغز اضافه
مواد لازم:
- 6 عدد توت فرنگی
- 4 عدد انجیر
- 2 ق س زغال اخته خشک
- 2 ق س بادام
- 4 ق س پسته
- 4 ق س کره بادام زمینی
- 1 ق س گردوی خرد شده
- 2 ق س عسل
- 2 عدد نان تست
1. توت فرنگی و انجیرها را به صورت حلقه ای خرد کنید. کره بادام زمینی، عسل و گردوی خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آن را داخل یک کاسه بریزید.
۲. حالا ساندویچ ها را آماده کنید، به این صورت که روی آنها مخلوط کره بادام زمینی را بمالید، سپس ورقه های توت فرنگی و انجیر را روی آنها بچینید. بادام، پسته و زغال اخته را هم روی آنها بریزید.
3. ساندویچ ها را در صورت تمایل با مقداری عسل تزیین و سرو کنید.
صبحانه چیپسی
مواد لازم:
- 2 عدد انبه
- 4 ق س تخم شربتی
- 4 ق س ماست
- 100 گرم جوی پرک نیمه آماده
- 4 ق س بادام خرد شده
- 4 ق س فندق خرد شده
- 3 ق س مغز تخمه کدو
- 2 ق س تخم کتان
- 2 ق س نارگیل خرد شده
- 1 ق چ رنده پوست لیمو
- 2 ق س عسل
- 2/1 و 1 ق س شکر
- 2/1 و 1 ق چ پودر وانیل
۱. تخم شربتی را داخل مقداری آب بریزید و حدود ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. تخم شربتی را با ماست مخلوط و کنار بگذارید.
2. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بادام و فندق خرد شده، مغز تخمه کدو، جوپرک، شکر، تخم کتان، عسل نارگیل، خرد شده رنده پوست لیمو و پودر وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط حاصل را روی سینی فر که از قبل آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و با پشت قاشق آن را کمی فشار دهید، سپس سینی را داخل فر قرار دهید. بعد از 10 دقیقه سینی را خارج کنید، مخلوط را زیر و رو کنید و دوباره سینی را به مدت 10-7 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از زمان ذکر شده مخلوط را داخل یک کاسه مناسب بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
۳. در این فاصله انبه را پوست بگیرید و گوشتش را داخل مخلوط کن بریزید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود. داخل کاسه های مورد نظرتان مقداری از مخلوط جو را بریزید، سپس کمی از مخلوط ماست و تخم شربتی را روی آن بریزید. در انتها کمی انبه روی مواد بریزید. لایه ها را به همین شکل آماده کنید تا ظرف ها پر شوند، سپس سرو کنید.
صبحانه سیب و دارچین
مواد لازم:
- ۳/۱ پیمانه جوی پرک نیمه آماده
- ۳ عدد سیب بزرگ
- ۱ ق س تخم شربتی
- ۱ ق س پودر دارچین
- ۴/۱ ق چ نمک
- ۴/۱ و ۱ پیمانه شیر
- ۲/۱ و ۱ ق س عسل
- ۲/۱ ق چ پودر وانیل
- ۱ ق چ آب لیموی تازه
- مواد لازم برای تزیین
- ۲ ق س گردوی خرد شده
- ۱ عدد سیب
- مقداری پودر دارچین
- مقداری خامه صبحانه
۱. دو عدد از سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آنها را همراه با ۴/۱ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا تکه های سیب کاملا نرم شوند، سپس آنها را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شوند. تکه های سیب پخته را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره نرم و یکدستی حاصل شود. پوره را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.
2. یک عدد سیب باقیمانده را بشویید و پوست بگیرید بعد آن را به صورت تکه های 1 سانتی متری خرد کنید. تخم شربتی را بعد از شستشو داخل کمی آب بریزید و صبر کنید تا نرم شوند، سپس آن را داخل سبدی بریزید.
۳. در یک قابلمه مناسب، شیر، جوی پرک، پوره سیب، سیب خرد شده، تخم شربتی، پودر دارچین، پودر وانیل، عسل، نمک و آب لیمو را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید، مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. صبر کنید تا مخلوط کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. مخلوط را داخل یک ظرف مناسب بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
4. برای تزیین ظرف، سیب را بشویید و آن را خرد کنید، سپس روی مواد داخل ظرف بریزید. مقداری پودر دارچین هم بریزید. گردو و کمی خامه هم روی مواد قرار دهید. حالا می توانید این صبحانه خوشمزه را سرو کنید.
نکته:
اگر می خواهید صبحانه شما شیرین تر باشد مقدار عسل را بیشتر کنید یا به جای عسل از شکر استفاده کنید.
مواد لازم:
- 1 عدد آووکادو
- 1 پیمانه برگ جعفری و ریحان
- 1/4 پیمانه بادام ریز خرد شده
- 3 ق س گردوهای ریز خرد شده
- 1 عدد لیمو
- 1/4 تا 1/3 ق چ نمک3 - 4 تکه یخ
۱. آووکادو را از وسط نصف کنید و گوشت آن را با قاشق داخل مخلوط کن یا ظرف غذاساز بریزید. گردو و بادام خرد شده، برگ های ریحان و جعفری و تکه های یخ را هم بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
2. حالا نمک و آب لیمو را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خامه سبز یکدستی حاصل شود. خامه را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خشک شود، سپس آن را همراه با نان تست سرو کنید.
۳. مدر صورت تمایل می توانید به جای تکه های یخ از ۴-۳ قاشق سوپ خوری آب سرد استفاده کنید. بهتر است خامه را از شب قبل آماده کنید.
ارسال نظر