تبوله عدس؛ سالاد مدیترانهایِ نیم ساعته!
سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود.
- عدس ۲۰۰ گرم
- پیازچه ۱ دسته
- گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
- جعفری تازه ۱ دسته
- نعنای تازه ۱ دسته
- روغن زیتون بکر
- لیمو ترش بزرگ ۱ عدد

طرز تهیه:
۲- پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
۳- آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
ارسال نظر