۳۷۹۷۸۱
۱ نظر
۵۰۷۲
۱ نظر
۵۰۷۲
پ

قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.

وب‌سایت شور و شیرین: قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.

مواد لازم:

  • بادام پوست‌گرفته‌ی خام ۱۵۰ گرم
  • شكر ۲۰۰ گرم
  • سفیده‌ی تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم

قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

طرز تهیه:

۱- بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ كنید.

۲- اگر خمیر سفت شد، كمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود.

۳- سپس آن را داخل قیف پارچه‌ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

۴- آن‌گاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید.

۵- بعد در فر گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی‌رنگ شود.

۶- پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

۷- این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشك می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Torange

    وای این قرابیه عصر شب و صبح که نمی شناسه اگه خورده باشید منظورم رسا است . مگه میشه ازش دل کند بخصوص باداماش راستش تبریز از لحاظ دسر و آش و غذا رو دس همه بلند شده خیلی مهمان نواز و مهربونن اما همه جا خوب و بد هست اینکه قبلا" گفتم غذاهای جنوب واقعا" کمی از تبریز یا شهرهای دیگه مون نداره ماهی هاش نگو بخصوص قباد که نایابه و تو تنور که باشه چی میشه . یک نکته لازمه بعرضتون برسونم اینجا راحت می بینم چی میخوام بگم یا اصطلاحا" تایپمو ولی وقتی ارسال از طرف شما و وارد میشم تبلیغات در سمت چپ بخصوص نمیزاره ببینم . ضمنا" در مورد معماری رو حرفم هستم دوستی فرموده بود اصلا" در ایران چنین معماری نیست و در بدو ورود خودم گفته بودم بیشتر در خارج میشه دید و این دو نکته متفاوت از هم هستند . پس دو حرف گفتن کار من یکی نیست . بازم ممنونم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج