بدهی ۱۴.۵ میلیارد دلاری اپل!
کمیسیون اروپا دستور داده که کشور ایرلند مبلغ ۱۳ میلیارد یورو معادل ۱۴٫۵ میلیارد دلار را همراه با سود پول از شرکت اپل بگیرد.

رگولاتور ضدتراست اتحادیه اروپا که به تنظیم و نظارت بر قوانین برای مبارزه با انحصار شرکتهای بزرگ میپردازد اعلام کرده مالیاتی که اپل از سال ۱۹۹۱ به دولت ایرلند میپرداخته به شکل قابل ملاحظهای پایینتر از شرکتهای دیگر بوده. ظاهرا برخی از قوانین مالیاتی ایرلند به اپل امکان میداده سود دو شرکت زیرمجموعهای که در ایرلند دارد را را پایینتر از آنچه هست اعلام کند و به این شکل مالیات کمتری بپردازد.
البته در حال حاضر وزیر دارایی ایرلند با این دستور اتحادیه اروپا به شدت مخالفت کرده است. اپل اعلام کرده قرار است نسبت به این حکم درخواست تجدید نظر ارائه کند. اگر نتیجه نهایتا هم به ضرر اپل باشد مشکلات این شرکت بیش از پیش خواهد شد و این موضوع در رابطه ایالات متحده آمریکا با اتحادیه اروپا هم بیتاثیر نخواهد بود.
ارسال نظر