سوپ فلفل قرمزِ کشور همسایه!
این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین, گوجه فرنگی, فلفل قرمز و ریحان, طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود, بسیار دلچسب خواهد بود.
مواد لازم:
- فلفل دلمه ای قرمز , دانه گرفته و خرد شده : ۲۵۵ گرم
- پیاز , خرد شده : ۱ عدد
- سیر له شده : ۲ حبه
- فلفل سبز چیلی , خرد شده : ۱ عدد
- پوره گوجه فرنگی صاف شده : ۳۰۰ میلی لیتر
- عصاره سبزیجات : ۶۰۰ میلی لیتر
- ریحان بازل , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
۱. فلفل ها را به همراه پیاز , سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند , مواد را خوب هم بزنید .
۲ . حرارت را کم نمایید تا به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند . آن را آبکش نمایید . آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید .
۳. سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود .
۴ . پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید . ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود . سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد , اگر سرد و به همراه ۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده , تزیین و سرو گردد .
نظر کاربران
خوب دیگه بگید خورشت