کدام رنگ های غذا سلامتتان را تضمین میکند
به طور کلی میانه تان با رنگها چگونه است؟ موقع لباس پوشیدن چقدر به رنگ آن اهمیت میدهید؟ تاحالا از خود پرسیده اید چرا هویج نارنجی است و آلو ارغوانی؟ اصلا این رنگها چه تاثیری در خواص مواد غذایی دارد؟

بنفشها
مواد غذایی بنفش و ارغوانی سرشار از آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانینها هستند که جزو آنتی اکسیدانهای قوی محسوب میشوند. در واقع اگر میخواهید شتر پیری به این زودیها در خانه تان لم ندهد این مواد غذایی را بیشتر مصرف کنید. آنتوسیانینها اثرات منفی رادیکالهای آزاد را خنثی کرده و پوست و دیگر ارگانهای بدن را از پیری زودهنگام دور میکنند.
سفیدها
قرمزها
آنتی اکسیدان غالب مواد غذایی قرمز رنگ لیکوپن است. این آنتی اکسیدان قوی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات میشود. پس آقایان تا میتوانید از این مواد غذایی مفید میل کنید. گوجه فرنگی، هندوانه، انار و غیره سرشار از این آنتی اکسیدان قوی هستند.
سبزها

زرد و نارنجیها
آنتی اکسیدان غالب نارنجی پوشها بتاکاروتن است. این آنتی اکسیدان قوی برای قوه بینایی بسیار مفید است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. تا میتوانید هویج، کدوحلوایی، سیب زمینی شیرین، به و غیره میل کنید تا باک آنتی اکسیدان تان پر شود.
ارسال نظر