طرز تهیه نان اسکن با شکلات
با افزودن چیپس شکلات به مایه ساده نان اسکن با شکلات, می توان آن را به نان دلخواه دوست داران شکلات تبدیل نمود.
مواد لازم:
- آرد الک شده : ۲۲۵ گرم
- کره : ۶۰ گرم
- شکر دانه ریز : ۱ قاشق غذاخوری
- چیپس شکلات : ۵۰ گرم
- شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
۱. سینی شیرینی پزی را کمی چرب نمایید . آرد را داخل کاسه ای بریزید . کره را به تکه های کوچک خرد نموده , به آرد بیافزایید و با نوک انگشت ورز دهید تا به صورت خرده نان های کوچکی در بیاید .
۲. شکر دانه ریز و چیپس شکلات را به مایه اضافه نمایید .
۳. مقداری شیر به خمیر اضافه نمایید تا کمی نرم شود .
۴. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید , پهن نمایید . آن را به شکل مستطیلی به اندازه ۱۰ در ۱۵ و ضخامت ۲/۵ سانتیمتر در آورید . خمیر را به ۹ مربع یک اندازه برش بزنید .
۵. نان ها را با فاصله مناسب روی سینی که از قبل آماده نموده اید , قرار دهید تا فضای کافی برای پهن شدن داشته باشند .
۶. روی نان ها کمی شیر بمالید . سپس در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا کاملا پف نموده و طلایی رنگ شوند .
توصیه سرآشپز:
برای کیفیت بهتر , نان های اسکن را تازه بپزید و گرم سرو نمایید . می توانید آن ها را از وسط به دو نیم نمایید و بین آن ها کمی شکلات , خمیر فندق یا مقدار کمی خامه فرم گرفته بگذارید .
ارسال نظر