۳۴۵۳۰۸
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

«چیز کیک کدو حلوایی» را راحت بدون فر درست کنید

امروز باز هم طرز تهیه یک چیز کیک دیگر را برایتان آموزش می دهیم. واقعا که این چیز کیک ها تمامی ندارند، با این همه رسپی های مختلف، تقریبا دیگر با هر میوه ای می توانید چیز کیک درست کنید. در این مطلب چیز کیک کدو حلوایی آموزش داده شده است که اتفاقا نیاز به فر ندارد.

وب‌سایت شور وشیرین - مژگان فرهنگ: امروز باز هم طرز تهیه یک چیز کیک دیگر را برایتان آموزش می دهیم. واقعا که این چیز کیک ها تمامی ندارند، با این همه رسپی های مختلف، تقریبا دیگر با هر میوه ای می توانید چیز کیک درست کنید. در این مطلب چیز کیک کدو حلوایی آموزش داده شده است که اتفاقا نیاز به فر ندارد.

مواد لازم:

  • بیسكویت شكلاتی ۲۵۰ گرم
  • كره‌ی آبكرده ۷۰ گرم

مواد لازم میانی:

  • پنیر خامه‌ای 300 گرم
  • شكر 50 گرم
  • خامه‌‌ی فرم گرفته 400 گرم
  • كدوی پخته و پوره كرده‌ یك و یك‌دوم پیمانه
  • پودر دارچین 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

  • گردوی خرد كرده ۱۰۰ گرم
  • شكلات سفید آبكرده برای تزئین

«چیز کیک کدو حلوایی» را راحت بدون فر درست کنید

طرز تهیه:

1- بیسكویت را آسیاب كنید و با كره‌ی خنك شده مخلوط نمائید و در قالب بریزید. بیسكویت را خوب بفشارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

2- سپس مواد میانی را در قالب روی بیسكویت بریزید و دست‌كم 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. آن‌گاه با گردو روی چیزكیك را بپوشانید و با شكلات سفید آبكرده و پودر پسته بیارائید.

3- حالا چیزكیك را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

طرز تهیه‌ی مواد میانی:

1- پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

2- آن‌گاه خامه‌ی فرم گرفته، پوره‌ی كدو و دارچین را بیفزائید.

نكات مهم:

1- برای تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته‌ی مطلوب می‌باید خامه‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35 درصد كمتر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

2- پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای مخلوط مفتون همزن روی خامه محو نشود.

3- در این مدت چند بار دستگاه همزن روی خامه محو نشود. در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخ‌های موجود در خامه آب شود و شما یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید.

4- توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت برای تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته است.

5- اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره‌ی شیرین خواهد شد. هرگز خامه‌ی شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح می‌بُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.

6- گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه‌ی تازه از پودر خامه استفاده كنید، می‌باید 100 گرم 1 پودرخامه را با 200 گرم شكر و 300 میلی‌لیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.

7- سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج