۳۲۴۷۱۵
۱۰ نظر
۶۰۰۰
۱۰ نظر
۶۰۰۰
پ

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.

وب‌سایت آکا ایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • فلفل به میزان دلخواه
  • روغن به میزان دلخواه
  • مرغ (درسته با پوست) ۱ عدد
  • لیمو نصف قاچ
  • پیاز (متوسط خرد شده) ۳ عدد
  • پرتقال ۱ عدد
  • پودر کاری (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری
  • آلو (من۴/۳ پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
  • کشمش ۲/۱
  • زرد چوبه ۲ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان دلخواه

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

طرز تهیه:

اول از همه 1 عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

حالا آب پرتقالمون و دو قاشق چایخوری زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

و مخلوط می کنیم، سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

هم داخل شکمش و هم روی کامل مرغ.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

و حتی زیر پوست مرغ، زیر پوست سینه و ران ها، همه را پر از مایه کنید.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت 1 روز کامل ( 24 ساعت) در یخچال بذاریدو یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم.

2 عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و ۱ ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون!

جونم براتون بگه مرغمون رو که ۱ روز حسابی توی مواد بوده و کاملا" آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته (برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید. مرغتون رو در ظرف فر گذاشته و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید و شروع به دوختن شکم مرغ کنید.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم...میریم سراغ بال های اون......برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ ببریم....نگاه کنید......

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

اینم یه بال دیگش!

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر بمدت ۲ تا ۲:۳۰ ساعت. یادتون باشه که ۱ ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید. (البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزه). هر ۲۰ دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید.

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ شکم پر»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به نظرم مواد داخلش خوشمزه نمیاد.اگر از سبزی معطر استفاده بشه بهتره.دوستان نظر شما چیه؟

  • کبری

    بله موافقم...سبزی معطر عالیتر از هرچیز دیگه میشه

  • بدون نام

    آلو. پیاز. سبزی . زرشک . گردو. کمی برنج اگه دوست داشته باشید.
    البته من پوست مرغ رو میگیرم چون اینجوری اون پوستشه که برشته میشه و بعدا باید دورش بندازی . و در حین پخت مرتبط مرغ رو با کره چرب میکنم تا خشک نشه.
    در انتها هم میشه با آلو و زرشک و گردو و رب انار یا رب گوجه براش سس درست کرد که در کنارش سرو بشه. یا اگه دوست داشته باشید روی مرغ ریخته بشه. چون مرغ سوخاری بدون سس خشکه و حتی اگه خیلیم خوشمزه باشه بازم چون آبدار نیست از گلویه آدم به سختی پایین میره

  • ک ی م ی ا

    جووووووون

  • بدون نام

    ما اینقدر مزه دارش نمی کنیم ولی داخلش را غیر از آلو و کشمش، گردو و فندق و پسته و بادام خرد شده یا چرخ شده هم می ریزیم و وقتی مرغ را دوختیم توی آب و آلو و نمک و ادویه چند ساعت با در بسته می پزیم، آبش کم باشه و دیگ اندازۀ خود مرغ باشه. عاااااااااااااااااااااااالللللللللللللللللللللی میشه. طعم شیرین با دارچین و کشمش و گردو سازگاره.

  • بدون نام

    تو قابلمه اصلا آب نمیریزم و فقط کلی سبزیجات تو قابلمه زیر مرغ واطرافش نیزارم

  • زهرا رستمس

    مرسی بسیار عالی

  • بدون نام

    من از سبزی جعفری و پیاز قرمز استفاده میکنم برای داخل مرغ واقعا طعمش خوب میشه

  • ستاره

    باسبزی محلی و رب آلوچه محشر میشه

  • ستاره

    ممنون عالیه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج