شیرینی نوروزی (۶): شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی است که از قدیم الایام سر سفره های عید حضور داشته است. خیلی ها دلشان نمی آید این شیرینی را از سفره شان حذف کنند. برای همین طرز تهیه این شیرنی نوروزی را به شما آموزش داده ایم.
وب سایت سوران: نخودچی یکی از شیرینی های سنتی است که از قدیم الایام سر سفره های عید حضور داشته است. خیلی ها دلشان نمی آید این شیرینی را از سفره شان حذف کنند. برای همین طرز تهیه این شیرنی نوروزی را به شما آموزش داده ایم.
شیرینی نوروزی (5): قلبهای شیرین شکلاتی
شیرینی نوروزی (4): مینی تارتهای گیلاس
شیرینی نوروزی (3): بیسکویت دوقلو
شیرینی نوروزی (2): بیسكویت بدون شکر
شیرینی نوروزی (1): شیرینی پفکی گردویی
مواد اولیه :
- آرد نخودچی 200 گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- روغن جامد ۱۰۰ گرم
- هل ساییده و الک شده 1 قاشق چایخوری
- پودر پسته برای تزیین
روش تهیه روغن جامد برای شیرینی پزی
طرز تهیه:
۲.این خمیر احتیاج داره که چند ساعتی استراحت کنه. حدود ۱۰ ساعت بهش استراحت بدید.
شیرینی نخودچی
3.بعد هم بین دو پلاستیک فریزر خمیر رو به ارتفاع 1 سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید. روی سینی کاغذ روغنی بذارید و شیرینی های قالب زده رو روی کاغذ روغنی قرار بدید. بعد هم در دمای 160 درجه در فر از قبل گرم شده بذارید تا حدود 10-15 دقیقه بپزه. شیرینی ها زمانی آماده اس که کمی زیرشون تغییر رنگ بده.
ارسال نظر