شیرینی نوروزی (۴): مینی تارتهای گیلاس
این تارت خوشمزه را میتوانید برای سفره عیدتان درست کنید و از آن لذت ببرید. با درست کردن این تارت سفره تان از بقیه خیلی متفاوت تر می شود.
طرز تهیه:
1.آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
2. آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.
3. خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
4. در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.
5. خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.
6. ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم ( مطابق عکس ).
7. تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.
8. قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
مواد لازم برای خمیر :
- آرد 2 فنجان
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- 150 گرم کره سرد
- 1/2 فنجان آب سرد
- 1 تخم مرغ
- یک کیلو گیلاس
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذا خوری سرد
- یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
- 1/4 فنجان خرد شده پسته
1.آرد و شکر و نمک را مخلوط میکنیم و بعد تکه های کره خرد شده را به آن اضافه کرده و در میکسر مخلوط میکنیم
2.آب سر را به خمیر اضافه میکنیم
3.خمیر را ورز میدهیم
4.خمیر را در پوشش پلاستیکی قرار میدهیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم
5.هسته ی گیلاس را جدا کرده
6.روی گیلاس ها آب لیمو و شکر میریزیم
7.پسته خرد شده را اضافه میکنیم
8.خمیر را باز کرده و در قالب چرب شده قرار میدهیم و گیلاس ها را داخل آن میریزیم و کره ی تکه تکه شده را به آنها اضافه میکنیم.
9.خمیر را تا نیمه روی گیلاس ها می پوشانیم و تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر میزنیم و کمی شکر روی ان میریزیم.
10. به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه قرار میدهیم
ارسال نظر