شیرینی نوروزی (۲): بیسكویت بدون شکر
دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است.
شیرینی نوروزی (۱): شیرینی پفکی گردویی
مواد لازم:
- آرد: ۲۲۵ گرم
- مارگارین: ۱۲۵ گرم
- پودر شكر رژیمی (اسپارتام): ۳۰ گرم
- زرده تخممرغ: یك عدد
- آب سرد: دو قاشق غذاخوری
- وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
مواد میانی
- خرمای هسته گرفته: 300 گرم
- آب جوش: 200 میلی لیتر
- پودر هل: 2 قاشق چایخوری
- پودر گردو: 100 گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا آرد و پودر شكر را مخلوط كرده، داخل كاسهای گود میریزیم؛ سپس مارگارین را خرد كرده به همراه زرده تخممرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه میكنیم، تمامی مواد را با نوك انگشتان به خورد هم میدهیم و در آخر چند بار چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.
۲. خمیر را داخل یك كیسه نایلونی و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
۳. پس از این مدت ۱۵ دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز كار میگذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتیمتر پهن میكنیم.
۴. با كاتر گرد كه قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را كاتر زده داخل سینی فر میچینیم و روی هر بیسكویت دایرهای را یك بار مهر میزنیم.
۵. بیسكویتها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
طرز تهیه مواد میانی:
۱. مدت پخت این بیسكویت حدود ۲۰ دقیقه است. كمی كه كف آن طلایی شد از فر خارج كرده و كنار میگذاریم تا سرد شود.
۲. ابتدا خرما را كاملا ریز خرد میكنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن كرم را میپزیم. از كرم حاصل هر بار مابین دو بیسكویت قرار داده و آنها را به هم جفت میكنیم.
۳. این شیرینی حدود یك هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.
نظر کاربران
آسپارتام مخرب سلامتی و سرطان زاست، استویا رو جایگزین کنید لطفا( stivia)