۲۹۱۳۶۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

۵ نکته برای جذب بهترین نیروها برای یک استارتاپ

استخدام یک نیروی منحصر به فرد می‌تواند به رشد یا شکست یک استارتاپ نوپا منجر شود. کارمندان جدید نه تنها می‌توانند باعث مصرف نقدینگی شوند بلکه می‌توانند به میزان زیادی بر فرهنگ شرکت نیز تاثیرگذار باشند.

وب سایت خوارزمی: استخدام یک نیروی منحصر به فرد می‌تواند به رشد یا شکست یک استارتاپ نوپا منجر شود. کارمندان جدید نه تنها می‌توانند باعث مصرف نقدینگی شوند بلکه می‌توانند به میزان زیادی بر فرهنگ شرکت نیز تاثیرگذار باشند. بنابراین، شناسایی و استخدام اولین کارمندان، یکی از مهم‌ترین تصمیمات کارآفرینان محسوب می‌شود.

در اینجا به نکات کلیدی به منظور شناسایی و استخدام بهترین نیروها برای یک استارتاپ نوپا اشاره می‌کنیم.

5 نکته برای جذب بهترین نیروها برای یک استارتاپ

۱- بطور مداوم کانال‌های ارتباطی خود را به منظور کشف استعدادهای منحصر به فرد توسعه دهید.

بسیاری از کارآفرینان، جستجو برای یافتن استعدادهای جدید را تا زمانی که واقعا تصمیم به استخدام نیروی جدید داشته باشند ، آغاز نمی‌کنند. ممکن است برخی از کارآفرینان به اندازه‌ی کافی خوش شانس باشند و بتوانند به سرعت به شناسایی و استخدام بهترین افراد برای تیم خود بپردازند در حالی که سایرین ممکن است ماه‌ها به دنبال پر کردن جای خالی و کلیدی برای فرد مورد نظر در شرکت خود باشند. به منظور جلوگیری از به تعویق افتادن روند استخدام نیروی جدید، استارتاپ‌ها باید همیشه به دنبال استعدادهای جدید باشند که ترجیحا از روحیه‌ی کارآفرینی نیز برخوردار باشند.

۲- دیدگاه‌های خود را به اشتراک بگذارید.

به عنوان بنیانگذار یک شرکت، شما باید قادر باشید تا قاطعانه به ارائه‌‌ی دیدگاه‌های بلند مدت خود بپردازید. درک کردن دید کلی شما از جانب کارمندان و حمایت دائمی‌ از آن‌ها می‌تواند استارتاپ شما را به پروژه‌ای ارزشمند برای کارمندان بالقوه تبدیل کند.

۳- به آزمایش مهارت‌های واقعی افراد بپردازید (نه گواهینامه و یا مدرک آنها )

در طول مصاحبه به راحتی می‌توان به اعتبار، صلاحیت و توانایی‌های یک فرد پی برد. از طرف دیگر بسیار مهم است تا در مورد رزومه‌ی کاری و تجربیات فرد نیز صحبت شود زیرا "مهندس بودن در یک شرکت" و یا "طراح بودن در شرکت دیگر" ، نمی‌تواند شما را به سمت به مهارت‌های حقیقی شخص مورد نظر برای استخدام هدایت کند.

5 نکته برای جذب بهترین نیروها برای یک استارتاپ

می‌توان از طریق مصاحبه، به آزمایش مهارت‌های واقعی افرادی که نمی‌شناسید، بپردازید و به آن ها یک تکلیف یک ساعته محول کنید. این روند می‌تواند از یک فعالیت ساده تا انجام یک فعالیت پیچیده‌ و با توجه به مهارت‌های شخص مورد نظر متغیر باشد.

۴- مزایای واقعی را به کارمندان خود را پیشنهاد دهید.

به منظور استخدام و حفظ موثر بهترین استعداد، استارتاپ‌ها باید به ارائه‌ی مزایای واقعی به نیروهای خود بپردازند. یکی از مزایای قدرتمند برای کارمندان، دادن سهمی از شرکت (یا حق مالکیت) به آن ها است که انگیزه‌های فرد موسس و کارمندان را در یک راستا قرار می‌دهد. علاوه بر حق مالکیت، مزایای ساده و دوستانه‌ی دیگری مانند غذا و یا تخصیص فن‌آوری‌های پیشرفته به کارمندان نیز می‌تواند در استخدام استعدادها موثر باشد.

5 نکته برای جذب بهترین نیروها برای یک استارتاپ

۵- تسلیم نشوید.

در نهایت، نکات مهمی که در جذب اعضای یک تیم بی‌نظیر به شما کمک کرده‌اند، باید برای مدت طولانی پس از عقد قرارداد نیز ادامه داشته باشند. انتظارات تیم شما در اولویت بوده و بسیار با ارزش هستند. با توجه به این انتظارات ، شما می‌توانید به حفظ یک تیم پراشتیاق و با انگیزه بپردازید. و یک تیم باانگیزه به معنای داشتن یک استارتاپ سالم است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج