پلوی محبوس لبنانی
سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید
این غذا یک قاطی پلوی خوشمزه و پرطرفدار بین لبنانی هاست. برای تهیه آن از انواع ادویه جات خوشبو استفاده شده که عطر و طعم بینظیری به این پلو داده است. این پلو را برای مهمان های ویژه تان درست کنید.
مجله آشپزی مثبت - مونا اناری: این غذا یک قاطی پلوی خوشمزه و پرطرفدار بین لبنانی هاست. برای تهیه آن از انواع ادویه جات خوشبو استفاده شده که عطر و طعم بینظیری به این پلو داده است. این پلو را برای مهمان های ویژه تان درست کنید.
![سراغ منوی لبنانی ها بروید .ضرر نمی کنید سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید](https://static3.bartarinha.ir/servev2/GJmZDc2NjJiN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مواد لازم براي ۴-۶ نفر
طرز تهیه:
1. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش کرده ، کنار بگذارید.
2. فیلههای مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فیلهها را داخل آن سرخ کنید.
3. در این میان در یک تابه دیگر مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز سرخ شده و گوجهفرنگیها را داخل آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه ادویهجات را همراه فلفل دلمهای و برگ بو اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود. در آخر زعفران را بیفزایید و بهآرامی مواد را هم بزنید. فیلههای سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید.
4. نیمی از مواد حاصل را لابهلای برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و آن را دم کنید. بعد از آماده شدن، برنج را در ظرف موردنظرتان بکشید، بقیه مواد را هم روی آن بریزید و سپس سرو کنید.
یه جور دیگه
بهجای آنکه فیلههای مرغ را با مواد مخلوط کنید، میتوانید آنها را جداگانه بعدازآنکه برنج را داخل ظرف موردنظرتان ریختید، روی برنج قرار دهید.
![سراغ منوی لبنانی ها بروید .ضرر نمی کنید سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید](https://static3.bartarinha.ir/servev2/GJmZDc2NjJiN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مواد لازم براي ۴-۶ نفر
- ۴ پیمانه برنج
- ۶-۴ عدد فیله مرغ
- ۳ عدد فلفل دلمهای
- ۴ عدد گوجهفرنگی پوست کنده
- ۶ ق س پیاز سرخ شده
- ۱ ق م پودر هل
- ۱ ق م زیره سیاه نیم کوب
- ۱ ق م پودر کاری
- ۱ ق چ دارچین
- ۱ ق چ زردچوبه
- ۱ ق س فلفل سیاه
- ۳ ق م زعفران دم کرده
- ۲ عدد برگ بو
- به میزان لازم کره و روغن برای سرخ کردن
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش کرده ، کنار بگذارید.
2. فیلههای مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فیلهها را داخل آن سرخ کنید.
3. در این میان در یک تابه دیگر مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز سرخ شده و گوجهفرنگیها را داخل آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه ادویهجات را همراه فلفل دلمهای و برگ بو اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود. در آخر زعفران را بیفزایید و بهآرامی مواد را هم بزنید. فیلههای سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید.
4. نیمی از مواد حاصل را لابهلای برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و آن را دم کنید. بعد از آماده شدن، برنج را در ظرف موردنظرتان بکشید، بقیه مواد را هم روی آن بریزید و سپس سرو کنید.
یه جور دیگه
بهجای آنکه فیلههای مرغ را با مواد مخلوط کنید، میتوانید آنها را جداگانه بعدازآنکه برنج را داخل ظرف موردنظرتان ریختید، روی برنج قرار دهید.
پ
ارسال نظر