۲۶۳۶
۴ نظر
۵۰۰۹
۴ نظر
۵۰۰۹
پ

معاون شبکه اجتماعی تبیان خبر داد:

فیس بوک ایرانی با دعا و نیایش !

فیس بوک، که توسط مارک زوکربرگ و تعدادی از دانشجویان دانشگاه هاروارد اجرایی شد، به سرعت از دانشگاه هاروارد فراتر رفت و به سایر دانشگاه های ایالات متحده مانند استنفورد و کلمبیا رسید.

از زمانی که غول دنیای شبکه های اجتماعی متولد شد هفت سال بیشتر نمی گذرد، اما قدرت آن در حدی بود که تاکنون هیچ شبکه دیگری قادر به هماوردی با آن نبوده است. فیس بوک، که توسط مارک زوکربرگ و تعدادی از دانشجویان دانشگاه هاروارد اجرایی شد، به سرعت از دانشگاه هاروارد فراتر رفت و به سایر دانشگاه های ایالات متحده مانند استنفورد و کلمبیا رسید. در دسامبر همان سال تعداد کاربران فیس بوک به یک میلیون نفر رسید. این میزان مرز ششصد میلیون نفر را درنوردیده است. در ایران اما حکایت چیز دیگری است.

شبکه اجتماعی مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان با شعار «شبکه اجتماعی تبیان؛ سرای پاک ایرانیان» کار خود را آغاز کرده است. حال این سؤال مطرح می شود که با وجود انتقادهای تند در داخل ایجاد چنین فضای مجازی با چه تضمینی انجام گرفته و چه وجه تشابهی میان این دو شبکه خواهد بود؟ زهره حسینی، معاون شبکه اجتماعی مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، در این باره به تماشا می گوید: «در طراحی نرم افزاری و یوزر اینترفیس برنامه از شبکه فیس بوک الهام گرفته شده است. در واقع به علت اینکه فیس بوک یک شبکه موفق غربی است از تکنیک های آن در شبکه ای اجتماعی تبیان استفاده شده است».

حسینی در خصوص اینکه چرا به فکر اجرای چنین شبکه افتادید می گوید «اقبال زیاد کاربران ایرانی از شبکه فیس بوک سایت تبیان را به ایجاد چنین شبکه ای ترغیب کرد». به گفته او شبکه اجتماعی تبیان از همه افزوده های فیس بوک بهره می برد، اما تعدادی افزودهای جدید نیز در آن در نظر گرفته شده است. این افزوده های اسلامی مثل دعا و نیایش است. حسینی در ادامه گفت که از آنجا که سایت تبیان کاربرهای فعال بسیاری دارد راه را برای ایجاد چنین شبکه ای باز کرد.



بسیاری شواهد نشان می دهد تضمین امنیت چنین شبکه ای دشوار خواهد بود. حسینی در خصوص این نکته می گوید «کاربران با اطلاعات معلوم وارد این شبکه می شوند. بنابراین، کسی نمی تواند به حریم خصوصی افراد وارد شود» او درباره به کار بردن اطلاعات غلط یا مجهول از سوی کاربران در این شبکه و در نتیجه از بین رفتن امنیت این سایت می گوید: «کاربرانی که در سایت تبیان فعال هستند می توانند با پر کردن فرم دقیق تر در شبکه اجتماعی تبیان عضو شوند. بنابراین، چون اطلاعات افراد مشخص است احتمال ورود به حریم خصوصی افراد از سوی کاربران دیگر کمتر خواهد بود».

با این حساب در این شبکه محدودیت هایی وجود خواهد داشت. او در این باره معتقد است: «هیچ محدودیتی وجود ندارد، بلکه این اقدامات برای ایجاد امنیت خواهد بود در حالی که در فیس بوک امنیت اطلاعات افراد تضمین شده نیست».

منبع: روزنامه تماشا


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کارشناس IT

    این کار موفق نخواهد بود- 1000 تا چیزی از آدم میخوان ! کد ملی - کپی شناسنامه - شماره موبایل و ...
    »گه آدم دیوانست اطلاعات شخصیشو به کسی بده !
    اگر فیس بوک کد ملی و کپی شناسنامه می خواست تا حالا این قدر پیشرفت نمی کرد

  • ازاده

    باسلام
    بسیار عالی است
    باتشکر

  • سید مهدی ذاکری

    khobe age paydar bashe.

  • nazi

    بسیار بد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج