قهوه ترک با هل و دارچین با برانی دارچین و هل
حالا که هوا کم کم دارد سرد می شود، یک فنجان قهوه داغ بیشتر می چسبد. اینبار هل و دارچین به قهوه اضافه کرده ایم و قرار است به همراه یک برانی خوشمزه که اتفاقا آن هم هل و دارچینی است قهوه را سرو کنیم.
- قهوه ترک ۱ قاشق سوپخوری
- هل ۲ عدد (۴ دانه هل)
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- آب سرد ۱ فنجان
- شکر ۴/۱ قاشق چایخوری
برانی هل و دارچین:
- تخممرغ 2 عدد
- پودرکاکائو 5 قاشق سوپخوری
- شکر 4/1 پیمانه
- وانیل 8/1 قاشق چایخوری
- آرد سفید 1 پیمانه
- آرد نشاسته ذرت 5 قاشق سوپخوری
- شکلات تختهای ذوب شده 150 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- هل پودر شده 8/1 قاشق چایخوری
- روغن مایع 4/1 پیمانه
روش تهیه:
- قهوه ترک، هل، دارچین، شکر و آب سرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قهوه، آرام بجوشد و روی قهوه کف کند ولی مراقب باشید قهوه سر نرود و کف روی قهوه به اندازه یک سکه شود؛ سپس از روی حرارت بردارید و به آرامی درون فنجان بریزید و با حبههای برانی دارچین و هل سرو کنید.
برانی هل و دارچین:
روش تهیه:
۱. تخممرغ، شکر، پودر دارچین و پودرهل را با همزن بزنید تا سبک و سفید شود.
۲. شکلات تختهای و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.
۳. آرد سفید، وانیل، پودرکاکائو و آرد نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴. مخلوط شکلات و مخلوط آرد را به مایه تخممرغ اضافه کنید و با همزن بزنید، درون قالب مربع ۲۰×۲۰ که کف آن را کاغذ روغنی انداختهاید بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید؛ سپس وقتی خنک شد به ابعاد حبهای برش دهید و در یخچال بگذارید. برانیها را در کنار قهوه نوشجان کنید.
ارسال نظر