ميـگو پلـو
ابتدا برنج را كه از ۳ تا ۴ ساعت قبل خيس كردهايم با ۴ پيمانه آب ميجوشانيم و به آن مقداري كره و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه ميكنيم
- ميگو ريز پلويي: ۵۰۰ گرم
- گوجهفرنگي درشت: ۳عدد
- سماق: ۲ قاشق غذاخوري
- برنج: ۶۰۰ گرم، معادل ۳ پيمانه
- روغن مايع: به ميزان لازم
- كره: ۱۰۰ گرم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- پياز درشت: يك عدد
- فلفلدلمهاي: نصف يك عدد در صورت تمايل
- پودركاري: يك قاشق چايخوري
- پودر تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
روش تهیه :
ابتدا برنج را كه از 3 تا 4 ساعت قبل خيس كردهايم با 4 پيمانه آب ميجوشانيم و به آن مقداري كره و 2 تا 3 قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه ميكنيم و به حالت كتهاي دم ميكنيم. در تابهاي جداگانه پياز و فلفلدلمهاي را ريز خرد كرده و به آن پودكاري، تخم گشنيز و زردچوبه اضافه ميكنيم. ميگوها را داخل مواد ريخته و همه را با هم خوب سرخ ميكنيم. گوجهفرنگيها را ريز خرد كرده به مواد اضافه ميكنيم ، بقيه كره را نيز داخل مواد ميريزيم و اجازه ميدهيم آب گوجهها كشيده شده و جا بيفتند. برنج را داخل ظرف كشيده لابهلاي آن را زعفران آب كرده ميريزيم، از مواد ميگو روي آن قرار داده و روي تمام مواد سماق ميپاشيم و سرو ميكنيم.
نظر کاربران
ba tashakor az shoma vali tozihatetan kam ast masalam vase chand livan berenj chandta livan ab
عالی بود
merci khob bod
عالی بود لطفا میگوی پفکی هم اموزش دهید
khob bod