۲۳۳۵۷۳
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

بحران آب در ۵۴۷ شهر کشور

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور با اشاراه به بحران آب گفت: بحران آب در ۵۴۷ شهر وجود دارد و بیشتر این شهرها در استانهای مرکزی و جنوبی کشور قرار گرفته اند.

خبرگزاری صدا وسیما: معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: بحران آب در ۵۴۷ شهر وجود دارد و بیشتر این شهرها در استانهای مرکزی و جنوبی کشور قرار گرفته اند.

تشیعی با بیان اینکه وضعیت بحران آب سه شهر بوشهر کرمان ، بندرعباس درحالت قرمز است وبندرعباس بدترین وضعیت را دارد، افزود: شهرستان بندرعباس برای تامین آب در وضعیت قرمزو بحرانی تر از شهرهای دیگر است و سد استقلال میناب به عنوان مهمترین منبع تامین کننده آب بندرعباس فقط۱۰ درصد آب دارد.

تشیعی افزود: شهر بندرعباس با کمبود ۴۰۰ لیتر در ثانیه روبروست و این در حالی است که ۲۵۰ لیتردر ثانیه برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود

وی گفت: میزان مصرف آب در بندرعباس ۳۰۰ لیتر در شبانه روز است و ۴۰۰ لیتر در ثانیه کمبود آب وجود دارد وبا این وجود ۹۰ درصد فضای سبز شهر بندرعباس با استفاده از آب آشامیدنی، آبیاری می شود.

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: اکنون ۵۰ متر مکعب در ثانیه در کشور کمبود آب داریم که با صرفه جویی ۲۵ درصدی در مصرف آب این کمبود برطرف می شود.

تشیعی افزود: حدود شش میلیارد متر مکعب حجم ذخیره آبی سدهای کشور نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.

تشیعی گفت: در یک سال گذشته ۲۰ درصد کاهش بارندگی داشته ایم که افزایش یک و نیم درجه ای دمای هوا در کشور تامین آب شرب را با مشکل روبرو کرده است.

وی تشویق سرمایه گذاران بخش خصوصی برای تکمیل شبکه فاضلاب کشوررا از مهم ترین برنامه های اولویت دار امسال نام برد و افزود: حدود ۲۸۰ شهر کشور مجهز به شبکه فاضلاب است.

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت اب و فاضلاب کشور گفت: تامین آب آشامیدنی کشور بیش از هزار و دویست میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در صورت تامین ظرفیتهای جدید تامین آب اشامیدنی ایجاد می شود.

مدیر عامل تامین آب ایران هم در بازدید از سد استقلال میناب گفت: هیچ منابع آبی برای تامین ذخیره آب سد استقلال میناب وجود ندارد.

حاج رسولیها افزود: کنترل فشار آب، کاهش سرانه مصرف ،احداث آب شیرین کن ،مدیریت مصرف و کاهش فضای سبز از اقدامات شرکت آب و فاضلاب برای مدیریت منابع ابی درهرمزگان است .

۱۶ سال خشکسالی و کم آبی در هرمزگان موجب خشک شدن ۳۶۵حلقه چاه آب آشامیدنی، ۱۸ دهنه چشمه و قنات، ۱۰۰ حلقه چاه و کاهش آب ۱۳۵ حلقه چاه بین ۳۰ تا ۷۰ درصد شده است.

استان هرمزگان با ۷۰ درصد کاهش بارندگی در بین ۳۱ استان کشور درردیف آخر است .

به دنبال کاهش شدید سطح منابع آبی در هرمزگان، مردم نقاط مختلف این استان از جمله شهرستان بندرعباس مرکز استان ، از هفته های گذشته شاهد قطعی چند ساعته آب (بیش از ۷۲ ساعت) و یا افت فشار شدید آب بودند
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کمتر آب صادر کنید تا به مردم هم برسد.

    آقایی که استخرتو پر میکنی هر هفته یه بار اون مصرف 1 ماه 60 خوانواده می باشد

    آقایی که منبع آبتو برا کشاورزی پر می کنی در زمان غروب آفتاب آبیاری کن و یا شب

    با یه سطل آب هم میشه ماشین شست ، نهنگ که نمیشوری

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج