اولین پوستر «محمد (ص)»
نخستین پوستر فیلم سینمایی «محمد(ص)» که قرار است نخستین اکران جهانی خود را در جشنواره مونترال تجربه کند،منتشر شد.
سیروس سلیمی طراح پوستر فیلم سینمایی «محمد(ص)» که قرار است نخستین اکران جهانی خود را در جشنوار مونترال تجربه کند، نخستین پوستر این فیلم را در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
برخی سایتهای خارجی از این تصویر به عنوان پوستر رسمی فیلم محمدرسول الله یاد میکنند؛ هرچند دست اندرکاران فیلم هنوز نسبت به صحت این خبر واکنشی نشان نداده اند. سلیمی، گرافیست این پوستر است و در صفحه اینستاگرام خودشون هم این پوستر رو منتشر کرد. طراحی پوستر فیلمهای آواز گنجشک ها، خون بازی، مرهم، گلچهره، روز سوم، ناهید، چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت، حیران، چ، گیلانه و… از دیگر آثار سلیمی است.
براساس این گزارش،مجیدی ۸ سال پیش، بنای ساخت فیلم محمد(ص) را گذاشت. پس از نگارش فیلمنامهای در ۲۰۰ سکانس به کمک کامبوزیا پرتوی و با همکاری حمید امجد، مراحل پیشتولید انجام شد و فیلم در خرداد ۱۳۹۰ پروانه ساخت گرفت.
سرانجام آبان همان سال مجیدی از ساخت فیلمی خبر داد که وقتی به پایان برسد، نام ایران و ایرانی را تا مدتها بر سر زبانها خواهد انداخت. «محمد(ص)» عنوان آخرین اثر کارگردان «رنگ خدا»ست که قرار است به سینما رنگ و بویی خدایی بدهد. ساخت این فیلم، بدون حاشیه و در سکوت کامل خبری آغاز شد و تا امروز کمتر گزارشی از مراحل ساخت آن به بیرون درز کرده است، تا جایی که خبر بازدید رهبر انقلاب هم از لوکیشن این فیلم در آبان سال گذشته توسط روابط عمومی فیلم محمد منتشر شد.
لوکیشن اصلی فیلم «محمد» شهرک سینمایی نور در حوالی شهر قم است که ۱۰۰ هکتار مساحت دارد و به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با ساخت شهرک سینمایی مدینه و مکه، گامهای بزرگی جهت ساخت فیلمهایی با موضوع پیامبر(ص) برداشته شده است.
این فیلم در کرمان و عسلویه هم فیلمبرداری شد و در آخرین گام ـ پس از عدم موافقت هندیها ـ این فیلم در آفریقا جلوی دوربین رفت. این سکانس به تعداد زیادی فیل نیاز داشت، چرا که بیانگر ماجرای لشکرکشی ابرهه به مکه و حمله پرندگان به سپاه اوست.
فیلم محمد از محاصره مسلمانان در شعب ابیطالب آغاز میشود و به پیش از تولد پیامبر اسلام باز میگردد. در این فیلم مخاطب شاهد وقایعی است که پیش از تولد پیامبر اسلام تا ۱۲ سالگی ایشان را در بر میگیرد. صحنههای وفات مادر رسول اکرم در روستای ابواء و صحنههای مربوط به دوران شیرخوارگی و خردسالی پیامبر در روستای سعدیه هم از دیگر بخشهای فیلم است. فیلم محمد با اولین سفر پیامبر به شام و رسیدن به صومعه بحیرا به پایان میرسد. «بحیرا» راهبی مسیحی است که درباره ظهور آخرین پیامبر به ابوطالب بشارت میدهد.
از جمله چهرههای سرشناسی که جزو عوامل فنی پروژه محمد(ص) هستند میتوان به ویتوریو استورارو (Vittorio Storaro) فیلمبردار نامدار ایتالیایی اشاره کرد که تاکنون سه بار موفق به کسب جایزه اسکار شده است.
علیرضا شجاعنوری در نقش «عبدالمطلب» پدربزرگ پیامبر(ص)، مهدی پاکدل در نقش «ابوطالب» عموی پیامبر(ص)، پانتهآ مهدینیا در نقش «فاطمه بنت اسد» همسر ابوطالب، مینا ساداتی در نقش آمنه مادر پیامبر(ص)، ساره بیات در نقش «حلیمه» دایه پیامبر(ص) و محسن تنابنده در نقش «ساموئل» تاجر یهودی، از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
طبق آخرین اخبار منتشر شده قرار است از این پروژه فاخر که عظیمترین فیلم تاریخ جهان اسلام لقب گرفته سریالی ۸ قسمتی هم ساخته خواهد شود، قرار است علاوه بر زبان فارسی به سه زبان عربی، انگلیسی و اردو به صورت همزمان در ایران و کشورهای اسلامی اکران شود. مجیدی سال قبل در بیانیهای در پاسخ به فیلم موهن مستهجن آمریکایی نوشت: «چشم به راه باشید بزودی از پس همه این لجن پراکنیها، چهره زیبای خورشیدی او رخ خواهد نمود و روسیاهی به شما سیاهدلان خواهد ماند.» ما هم امیدواریم این مهم به زودی به وقوع بپیوندد.
نظر کاربران
چقدر قشنگه ....
به به چه عکس خوبی.
والا پیامدار محمد(ص)
واااااااااااای چقد خوبه!!!!
کاش فیلم خوبی باشه مثل مختارنامه و حضرت یوسف
تا آدم با دیدنش افتخار کنه
دستشون درد نکنه
پاسخ ها
راستش فیلم حضرت یوسف که ارزش دیدن رو هم نداشت انقد که ضعیف بود. مختارنامه هم عرق شرم بر پیشونیم اورد که میرباقری واقعا انقد کار نبلده؟؟!!
سلام و دورود خداوند بر پیامبر مهر و رحمت.
چقدر طرح پوسترش آرامش ميده
بی تردید سینمای پس از انقلاب کشور عزیزمان ایران، یکی از معصوم ترین و نجیب ترین سینماهای جهان است.
حال که "هالیوود" و "بالیوود" و این اواخر هم پاکستان با "پاکی وود" (؟؟) برای دنیای سینما عرض اندام می کنند و ای چه بسا نقشه های استعماری و دیگر موضوعات خاص خود را به ویژه در هالیوود به تمامی دنیای متحیر هزاره سوم عرضه می کنند و... چه خوب خواهد شد تا دست اندر کاران کشورمان در حوزه های مختلف فرهنگی اجتماعی حتی اقتصادی با ایجاد شهرکهای مختلف سینمایی که پیشنهاد نامش هم " سینمای پارسی وود" نیز می باشد پا در عرصه های جهانی بگذارند و در این راستا با ساختن فیلمهایی با مضامین دینی اسلامی و فرهنگی اجتماعی و با شناساندن دین و آیین و تاریخ این سرزمین پر رمز و راز و...به گونه ایی عمل شود تا ملت ما را جدای از مسایل خاصی که به مانند انرژی هسته ایی و غیره می شناسند ، توانسته باشیم خود را در عرصه های فرهنگی اجتماعی و... هر چه بهتر و بیشتر بناسانیم.
فقط کافیست تا با برنامه و با مدیریت کامل و پایدار و با به کارگیری افرادی توانمند و غیر سیاسی اولین گامهای بلند را برای این مهم برداریم.
با تشکر از کارگردان این فیلم به نظر می رسد می توان با ساخت مجدد فیلمهایی مانند رستم و سهراب، بوعلی سینا، رازی، حافظ و سعدی، خیام و فارابی و... و حتی فیلمهای خوبی از جنس "چ"، شیار 123، و...البته با مقیاسی جهانی کمر به همت بست و بار دیگر "ما می توانیم" را به جهانیان نشان دهیم.
بی تردید دنیای سینما ، دنیای بسیار اثر گذاری است.
الحمدالله .....انشالا که تصویر حضرت به عنوان یک پیامبر مهربان و صلح جو به جهانیان معرفی گردد ...