۲۰۴۴۸۵
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

جهانبخش و یک دوراهی دوست داشتنی

آنطور که رسانه های هلندی گزارش داده اند، دو باشگاه بزرگ آژاکس و فاینورد برای جذب جهانبخش چراغ سبز نشان داده اند اما برای علیرضا هیچ کدام از این دو باشگاه در اولویت قرار ندارند.

آی اسپورت: علیرضا جهانبخش حالا چهره سرشناسی در فوتبال هلند محسوب می شود چرا که بازیکن ایرانی نایمخن عنوان بهترین بازیکن دسته دوم فوتبال این کشور را از آن خود کرده و طبیعتا تعداد تیم هایی که خواهان جذب او هستند، بسیار بیشتر از قبل شده است.

آنطور که رسانه های هلندی گزارش داده اند، دو باشگاه بزرگ آژاکس و فاینورد برای جذب جهانبخش چراغ سبز نشان داده اند اما برای علیرضا هیچ کدام از این دو باشگاه در اولویت قرار ندارند.

او گفته: بازی کردن در باشگاههای بزرگ فوتبال هلند یک اتفاق ویژه است و هیچ کسی از اینکه پیراهن یکی از دو تیم فاینورد یا آژاکس را بپوشد بدش نمی آید اما هنوز نمی توانم بگویم که به کدام یکی از این دو تیم می روم چون واقعا انتخاب کردن در این شرایط کار سختی است و من عاشق هر دو باشگاه هستم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج