چيكن جامبالايا
مرغ را در ۶۰۰ ميليليتر آب به همراه نيمي از پياز، برگ بو و دانههاي فلفل سياه يك ساعت و نيم بپزيد، سپس مرغ را از قابلمه خارج كرده و گوشت آن را از استخوان جدا كنيد و آب مرغ را صاف كرده و كنار بگذاريد...
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- مرغ یک و نیم كيلوگرم
- پياز بزرگ يك عدد
- برگ بو يك عدد
- دانه فلفل سياه ۶ عدد
- روغن مايع ۴ قاشق غذاخوري
- سير ساطوري ۲ حبه
- فلفل دلمهاي قرمز نگيني يك عدد
- كرفس ساطوري يك ساقه
- برنج هندي شسته شده ۱۵۰ گرم
- گوجه ساطوري ۴۰۰ گرم
- پودر فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
- دانه ريز سياه یکدوم قاشق چايخوري
- پودر زيره سبز یکدوم قاشق چايخوري
- پودر آويشن يك قاشق چايخوري
- سس فلفل تند يك قاشق چايخوري (اختياري)
- جعفري و پيازچه ساطوري يك قاشق غذاخوري براي تزئين
روش تهيه
مرغ را در 600 ميليليتر آب به همراه نيمي از پياز، برگ بو و دانههاي فلفل سياه يك ساعت و نيم بپزيد، سپس مرغ را از قابلمه خارج كرده و گوشت آن را از استخوان جدا كنيد و آب مرغ را صاف كرده و كنار بگذاريد.
باقي پياز را ساطوري كرده و در يك تابه بزرگ گود در روغن به همراه سير، فلفل دلمهاي و كرفس 5 دقيقه تفت دهيد. مرغ و برنج را اضافه كرده و 3 دقيقه ديگر تفت دهيد.
گوجهفرنگي را به همراه 300 ميليليتر از آب مرغ و پودر فلفل قرمز و زيرهها اضافه كنيد. غذا را به جوش آورده سپس شعله را كم كنيد و 20 دقيقه با در بسته بجوشانيد. هنگامي كه آب غذا جذب و تمام شد سس تند را اضافه كرده و نمك و فلفل را اضافه كنيد. غذا را كشيده و با جعفري و پيازچه ساطوري تزئين كنيد.
ارسال نظر