لبنيات براي چه كساني ضرر دارد؟
درد عصب سياتيك يكي از شايعترين بيماريهايي است كه به دلايل مختلف از قبيل تخريب غشاي ديسك، جابهجايي لگن، آسيبديدن استخوان خارجي، فشارهاي عصبي و استرس ممكن است در افراد بزرگسال ديده شود.
درد عصب سياتيك يكي از شايعترين بيماريهايي است كه به دلايل مختلف از قبيل تخريب غشاي ديسك، جابهجايي لگن، آسيبديدن استخوان خارجي، فشارهاي عصبي و استرس ممكن است در افراد بزرگسال ديده شود. راهكارهاي مختلفي در شيوههاي درمانهاي طبيعي در جهان وجود دارد كه ابتلا به اين بيماري و عودكردن آن در بدن را كنترل و مهار ميكند.
افراد مبتلا به دردهاي عصب سياتيك كاملا با اين موضوع آشنا هستند كه دردهاي سياتيك با شدت بسيار خفيف آغاز ميشود و به مرور افزايش يافته و تشديد ميشود. بهطوري كه تمامي ناحيه كمر و پاها را به مرور درگير و دردناك ميكند. گاهي شدت درد آنچنان زياد ميشود كه بيمار حتي قادر نيست پاهاي خود را حركت دهد و در شرايط فيزيكي ديگري قرار گيرد. به همين دليل گاهي ممكن است شدت درد بيمار را خانهنشين كند. اين واكنشها همگي از علائم عودكردن سياتيك در افراد است.
در طب سنتي توصيههاي كاربردي زيادي براي كنترل و پيشگيري از تشديد دردهاي عصب سياتيك وجود دارد:
- درمانگران طب سنتي پيادهروي صبحگاهي يا عصر گاهي مستمر و روزانه را در بهبود علائم حملات سياتيك بسيار موثر ميدانند و معتقدند نرمش و ورزش ملايم به مرور زمان مانع از گرفتگي و درد اين عصب ميشود.
- اين افراد بهتر است در وعدههاي غذايي خود، بهويژه وعده صبحانه يا ميان وعدههاي صبح و عصر از شيره انگور و مغزگردو استفاده كنند. اين مواد تاثير زيادي در بهبود سياتيك و پيشگيري از دردناك شدن آن دارد.
- براساس متون كهن طب سنتي، مصرف ماست و دوغ به همراه غذاها و موادغذايي كه در آنها گوشت قرمز يا سفيد مصرف شده، توصيه نميشود و بيماران مبتلا به سياتيك بايد از مصرف ماست يا دوغ به همراه اين غذاها پرهيز كنند.
نظر کاربران
ممنون میشم ازشما غذاهایی که برا سیاتیک ضرر داره برام ایمیل کنین .