بنيه كراكف
غذايي از سرزمين لهستان
مواد لازم:
روش تهيه:
ابتدا تخممرغها را با همزن برقي به هم ميزنيم تا كف كند. سپس ادويهها، زعفران، آبليمو و شير را به آن اضافه كرده و با قاشق مخلوط ميكنيم. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده به همراه آرد سوخاري، نمك و فلفل و روغن مايع را به مواد اضافه ميكنيم و تا آخر كار با همزن برقي همه را به هم ميزنيم.
در اين مرحله كراكف را به شكل حلقههايي به ضخامت نيمسانتيمتر برش داده، داخل مايه ميزنيم و در روغن فراوان و داغ، شناور و سرخ ميكنيم. ميتوانيم بنيهها را براي پيكنيك آماده كرده و چند ساعت با همان كيفيت نگهداريم.
- تخممرغ: ۳ عدد
- شير: دوسوم ليوان
- آرد: يك ليوان حدود ۱۶۰ گرم
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- پودر كاري: يك دوم قاشق چايخوري
- زنجبيل: يك دوم قاشق چايخوري
- آب ليموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوري
- زعفران آبكرده: يك دوم قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
- روغن مايع: ۳ قاشق سوپخوري
- آرد سوخاري اسپايسي: ۳ قاشق غذاخوري
- سوسيس كراكف: يك عدد
روش تهيه:
ابتدا تخممرغها را با همزن برقي به هم ميزنيم تا كف كند. سپس ادويهها، زعفران، آبليمو و شير را به آن اضافه كرده و با قاشق مخلوط ميكنيم. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده به همراه آرد سوخاري، نمك و فلفل و روغن مايع را به مواد اضافه ميكنيم و تا آخر كار با همزن برقي همه را به هم ميزنيم.
در اين مرحله كراكف را به شكل حلقههايي به ضخامت نيمسانتيمتر برش داده، داخل مايه ميزنيم و در روغن فراوان و داغ، شناور و سرخ ميكنيم. ميتوانيم بنيهها را براي پيكنيك آماده كرده و چند ساعت با همان كيفيت نگهداريم.
پ
ارسال نظر