۱۷۰۲۷۰
۱۷ نظر
۶۰۴۷
۱۷ نظر
۶۰۴۷
پ

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

برای درست کردن قهوه ترک باید از پودر دانه های قهوه ی تازه برشته شده استفاده کنید. دانه های قهوه را در هاون بکوبید یا آسیاب کنید و پودر قهوه درست کنید. همچنین می توانید برای اینکه تجربه بهتری از درست کردن قهوه داشته باشید از قهوه جوش مخصوص استفاده نمایید.

سایت دلگرم: برای درست کردن قهوه ترک باید از پودر دانه های قهوه ی تازه برشته شده استفاده کنید. دانه های قهوه را در هاون بکوبید یا آسیاب کنید و پودر قهوه درست کنید. همچنین می توانید برای اینکه تجربه بهتری از درست کردن قهوه داشته باشید از قهوه جوش مخصوص استفاده نمایید.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

این نوع قهوه معمولاً به عنوان قهوه ترک شناخته می شود و روش درست کردن آن در سراسر خاور میانه به یک شکل است. بنابراین به عنوان قهوه خاورمیانه هم شناخته می شود. در یونان در پاسخ به حمله ترکیه به قبرس در سال ۱۹۷۴ نام آن را به قهوه یونانی تغییر دادند که در حقیقت همان قهوه ترک است اما با یک نام متفاوت.

مواد لازم درست کردن قهوه ترک

(مقدار مواد در طی مراحل توضیح داده می شود)

  • دانه های قهوه
  • آب (در صورت تمایل می توان شیر را جایگزین آن کرد)
  • شکر
  • عطر و طعم دهنده های لازم

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

دانه های قهوه را انتخاب کنید. بهترین نوع آنها برای قهوه ترک عبارتند از: موکا، جاوا و وینی برشته شده. همچنین دانه های کمتر روغنی عربی هم انتخاب مناسبی است.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

دانه های قهوه را خوب آسیاب کنید. پودر قهوه تان باید یکدست باشد و خیلی خوب آسیاب شده باشد. پودر قهوه آماده هم می تواند برای این کار مورد استفاده قرار گیرد، البته زیاد تازه نیست.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

یک قاشق چای خوری سر پر (۵ گرم) به ازای هر فنجان در) cezve قهوه جوش مخصوص( بریزید.cezve یک ظرف مخصوص است که قسمت پایین آن پهن است و دارای گردنی باریک، یک دهانه و دسته ای بلند است.

شکر را به میزان دلخواه خود اضافه کنید و برای هر فنجان به اندازه ی همان فنجان آب سرد در قهوه جوش بریزید.

اگر می خواهید عطر و طعم خوبی به قهوه تان بدهید می توانید مانند نسخه عربی آن مواد زیر را اضافه کنید:

۲/۱ قاشق چای خوری دانه هل خرد شده یا ۸/۱ قاشق چای خوری هل و دارچین و جوز و میخک.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

مخلوط را با یک چنگال یا قاشق کوچک -مثل حرکت هم زدن تخم مرغ- خوب هم بزنید. چنگال بهتر از قاشق پودر خشک قهوه و آب را با هم مخلوط می کند.

قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاید. در مدتی که روی حرارت قرار دارد آن را هم نزنید. هر چه حرارت کمتر باشد قهوه طعم بهتری پیدا خواهد کرد. قهوه جوش را به حال خود رها نکنید.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

مشاهده می کنید که قهوه شروع به کف کردن می کند. وقتی که کف شروع به بالا آمدن کرد، آن را با قاشق داخل فنجان بریزید زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد و کف تا دهانه ظرف بالا آمد، قهوه جوش را از روی اجاق بردارید و وقتی قهوه کمی از حالت جوش درآمد آن را داخل فنجان مخصوص قهوه ترکی بریزید. فنجان های مخصوص قهوه ترکی کوچکتر از فنجان های معمولی است. اگر فنجان مخصوص ندارید از فنجان کوچک معمولی استفاده کنید.

اگر قهوه تان خیلی کف دارد آن را با قاشق بردارید. سپس قهوه جوش را مجدداً روی اجاق بگذارید و همین کار را برای فنجان بعدی تکرار کنید.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

برای اینکه کف قهوه از بین نرود، از کناره فنجان قهوه را داخل آن بریزید نه از وسط آن. کف قهوه گاهی اوقات در اسپرسو و در کشورهای اروپای غربی crema نامیده می شود که مانند کف شیر به نظر می رسد در حالی که داخل آن شیر ندارد. در کنار قهوه می توانید یک لیوان آب سرد هم سرو کنید. آب را پیش از قهوه می‌نوشند تا دهان تازه باشد و طعم قهوه را بهتر درک کنند

سرو کردن قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

دور و بر فنجان را تمیز کنید. خیلی بد است که قهوه روی لبه فنجان یا زیر نعلبکی آن ریخته شده باشد.

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

یک قطعه راحت الحلقوم -آب نبات آدامس مانندی که روی آن پودر شکر ریخته شده است- کنار آن برای شیرین کردن دهان پس از خوردن قهوه سرو کنید.

نوشیدن قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو

قهوه ترک را به آرامی می نوشند. حداقل یک دقیقه قبل برای برداشتن فنجان کوچک و نوشیدن قهوه صبر کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    قهوه با شکلات تلخ میچسبه

  • فرزانه

    از آموزشي كه داديد واقعاً متشكرم.

  • عالیه

    وااای من عاشق قهوه ام.روزی یه یبار اونم صبحا میخورم.واقعا سرحال میکنه ادمو.با شکلات تلخ و کیک شکلاتی فاز میده...البته فنجونی ک توش قهوه میخوری هم خیلی مهمه ک شیک و خاص باشه
    واای.من برم یه قهوه درست کنم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      منم عاشقشم....

  • حسین

    اطلاعات جامع و خوبی بود. ممنون

  • رضا

    سلام.من هر چي قهوه ترك درست ميكنم كرم دار نميشه!!!!وقتي كه روي قهوه حالت كرم ميگيره و غليظ ميشه و اطراف ظرف شروع به جوشيدن و حباب كوچيك ميكنه كافيه يا بايد يه جوش كامل روي سطح قهوه بزنه؟!!!اين رو من متوجه نشدم هنوز

  • نازیلا

    از تون ممنون به خاطر اموزشتون

  • انیس

    ممنون عالی بود

  • لیلی

    سلام قهوه من کف نمیکنه چیکارکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

  • شرمین

    خیلی عالی بود .ممنون از اموزشتون.

  • عاشق خسته

    ممنونم ازآموزش خیلی خوبتون فقط چراقهوه من کفش خیلی کمه؟؟؟؟

  • محمد

    خیلی خوب بود

  • حامد

    من دوس دارم قهوه ای که درست میکنم روش کف داشته باشه ولی اصلا اینجوری نمیشه لطفا راهنمایی کنید

  • غزال

    خیلی هم عالی بود,مخصوصا دلیل وزمان خوردن آب رو نمیدونستم..جالب بود

  • بدون نام

    سلام خیلی ممنونم تشکر

  • علی

    از ارائه مطالب خوبتون ممنون

  • رضا

    خیلی خوب بود .از راهنماییتان متشکرم .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج