۱۶۲۱۱۹
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

مردم به چهره‌ معمولی بیشتر اعتماد می‌کنند؟

«معمولی‌بودن» معمولا موضوعی ناخوشایند تلقی می‌شود اما یافته‌های جدید به رهبری دانشگاه پنسلیوانیا و دانشگاه «رادبود نیمیخن» هلند نشان می‌دهد مردم به چهره‌های معمولی بیشتر اعتماد می‌کنند.

خبرگزاری ایسنا: «معمولی‌بودن» معمولا موضوعی ناخوشایند تلقی می‌شود اما یافته‌های جدید به رهبری دانشگاه پنسلیوانیا و دانشگاه «رادبود نیمیخن» هلند نشان می‌دهد مردم به چهره‌های معمولی بیشتر اعتماد می‌کنند.

بر اساس این تحقیق، شاید چهره‌های معمولی، جذاب‌ترین چهره‌ها نباشند، اما قابل‌اعتمادترین صورت‌ها به شمار می‌آیند. چهره معمولی آشنابودن، تعامل و درک متقابل ‌فرهنگی را نشان می‌دهد و این یافته‌ها دارای مضامینی مهم برای درک اجتماعی به شمار می‌آید.

دانشمندان حاضر در این پژوهش به دنبال درک این نکته بودند که آیا معمولی‌بودن مستقیما به درک افراد از اعتمادپذیری مرتبط است یا خیر.

در آزمایش انجام‌شده، این محققان صورتی معمولی را با میانگین‌گرفتن از ۹۲ صورت زنانه خلق کردند. آن‌ها همچنین چهره‌ای جذاب را با میانگین‌گرفتن از ۱۲ چهره جذاب از مجموعه‌ای دیگر از صورت‌ها خلق کردند. دانشمندان سپس این دو چهره را در یک چهره ترکیب کردند و ۹ صورت متنوع را که دارای سطوح مختلف جذابیت بودند، خلق کردند.

نتیجه نهایی، زنجیره‌ای از چهره‌هایی بود که از غیرجذاب‌بودن تا جذاب‌ترین متغیر بودند و معمولی‌ترین چهره در نقطه وسط قرار داشت.

شرکت‌کننده‌های زن حاضر در این تحقیق این چهره‌های متنوع را مشاهده کردند و از یک مقیاس ۹ نمره‌ای برای ارزیابی آن‌ها بر اساس جذاب‌بودن یا قابل‌اعتمادبودن استفاده کردند.

در این پژوهش، شرکت‌کنندگان هر چهره را سه بار مشاهده و ارزیابی کردند. این شرکت‌کننده‌ها فقط مونث بودند تا تفاوت‌های بین‌جنسیتی بالقوه در چگونگی درک‌کردن و ارزیابی چهره‌ها حذف شوند. ارزیابی‌های حاصل نشان‌دادن نوعی ارتباط بین معمولی‌بودن و اعتمادپذیری چهره وجود دارد و در این آزمایش، هر چه یک چهره به معمولی‌ترین صورت نزدیک‌تر یود، قابل‌اعتمادتر بود.

با این حال، شرکت‌کنندگان چهره‌های فراتر از معمولی‌ترین چهره را جذاب به شمار می‌آوردند.

با نشان‌دادن اثر معمولی‌بودن چهره بر اعتمادپذیری، یافته‌های دانشمندان دیدگاه‌های جدیدی درباره چگونگی اثرگذاری معمولی‌بودن چهره بر درک اجتماعی ارائه می‌دهد.

جزئیات این پژوهش در نشریه Psychological Science قابل‌مشاهده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • Baran

      از نظر خانوما آره ولی از نظر آقایون چی؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج