۱۲۴۶۶۶
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

برترین ها: برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

نکته تغذیه‌ای ۱

تمبر هندی به عنوان یکی از مواد غذایی مفید در ماه رمضان به حساب می آید. خیس کردن تمبر هندی و صاف کردن آن و سپس مخلوط آن با عسل و تهیه به صورت شربت، نوشیدنی مفیدی برای رفع یبوست در ماه رمضان محسوب می‌شود.

نکته تغذیه‌ای ۲

خوابیدن بلافاصله پس از خوردن سحری موجب تشدید علائم رفلاکس معده و ترش کردن می‌شود.

پیش غذا

طرز تهیه نرگسی اسفناج

• تعداد: ۳ نفر

• زمان تهیه و پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

• ۱ کیلوگرم اسفناج

• ۳ عدد تخم مرغ

• ۲ یا ۳ عدد پیاز

• روغن

• نمک و فلفل سیاه

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

طرز تهیه

۱. اسفناج را بشویید و خرد کنید.

۲. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدت کوتاهی بپزید. آب را خالی کنید و با پشت قاشق اسفناج را فشار دهید تا آب آن درآید.

۳. در تابه نچسب پیازهای خرد کرده را در روغن سرخ کنید.

۴. اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و تخم مرغ ها را بدون آنکه زرده آن بپاشد روی پیاز و اسفناج بشکنید. نمک و فلفل هم بزنید و در ظرف غذا را بگذارید تا بپزد.

۵. دقت کنید که زرده تخم مرغ ها سفت نشود.

غذای اصلی

ناگت مرغ

• تعداد: ۴ نفر

• زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

• نیم كیلوگرم سینه مرغ

• یك عدد پیاز كوچك

• ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

• نصف پیمانه پفك نمكی پودر شده

• یك قاشق غذاخوری پودر سیر

• دو قاشق‌ سوپخوری پودر نان

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

طرز تهیه

۱. ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید.

۲. در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.

۳. سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.

۴. به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.

دسر

طرز تهیه رولت خرما و گردو

• تعداد: ۴ نفر

• زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

• ۳ عدد تخم مرغ

• ۵ قاشق غذاخوری آرد

• ۲.۵ قاشق غذا خوری ماست

• ۲ قاشق عذاخوری شکر

• ۲۰ عدد خرما

• ۵ عدد گردو

• ۲ قاشق عذاخوری عسل

• کنجد

• یک قاشق عذاخوری زعفران

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

طرز تهیه

۱. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.

۲. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

۳. شکر اضافه کنید و هم بزنید.

۴. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

۵. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا ۳ قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر ۱۰ سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

۶. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.

۷. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

۸. رولت ها را در اندازه های ۳ سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج