دستور آشپزی: پاي برست
تخممرغ تولید کلسیم میکند و مقاومت استخوانها را افزایش میدهد. برای پوست مناسب بوده و در ساخت گلبولهای قرمز خون بسیار موثر است./ آرد گندم و نمك را مخلوط و يك بار الك كنيد. آب را در شيرجوش بريزيد، شكر و روغن را به آن اضافه کرده و اجازه دهيد آب بجوشد.
- آردگندم: يك پيمانه
- آب: يك پيمانه
- روغن جامد ذوب شده:یکسوم پيمانه
- شكر: يك قاشق چايخوري
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
- تخممرغ: ۴ تا ۵عدد
موادلازم براي تزئين:
- خامه فرمگرفته قنادي: یکونیم كيلو
- ميوه دلخواه: يك كيلو
- مارمالاد زردآلود براي براق كردن: 3قاشق سوپخوري
طرزتهیه
آرد گندم و نمك را مخلوط و يك بار الك كنيد. آب را در شيرجوش بريزيد، شكر و روغن را به آن اضافه کرده و اجازه دهيد آب بجوشد. سپس آرد را به يكباره داخل آب ریخته و با قاشق چوبي هم بزنيد تا مايه خمير يكتكه شود، حدود ۳۰ثانيه روي حرارت ملايم خمير را بپزيد سپس آن را داخل كاسهاي بريزيد.
تخممرغها را در كاسه ديگري بشكنيد و با چنگال كمي هم بزنيد. پرههاي خمير زن همزن را به همزن متصل كنيد و تخممرغ را كمكم داخل خمير ریخته و با خمير زن هم بزنيد تا در آخر خمير لطيف و يكدستي داشته باشيد.
سپس آن را در قيف با سر ماسوره ستاره ۱۲mm و ۱۰mm بريزيد، يك قالب گرد را چرب كنيد و مقداري از خمير را در سر ماسوره درشت بريزيد و دور قالب قيف بزنيد. بقيه خمير را در ماسوره كوچك بريزيد و در سيني فر به اندازه يك گردوي درشت قيف بزنيد و به مدت ۱۰دقيقه در فر ۲۲۰درجه سانتيگراد بپزيد. سپس دماي فر را به ۱۸۰درجه برسانيد و ۱۵دقيقه ديگر بپزيد.
بعد از سردشدن، حلقه شيريني را از قالب خارج كنيد با خامه فرم گرفته داخل حلقه را پركنيد، داخل شيرينيهاي كوچك را هم با خامه پر كنيد و توسط خامه روي حلقه سوار كنيد و در آخر ميوه ها را روي آن بچينيد و با مارمالاد روي آن را براق كنيد.
فوت آشپزی:
اگر خمیر بیش از حد روی حرارت بماند، روغن انداخته، خشک میشود و پف نمیکند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر