۱۰۲۹۸۵۵
۷ نظر
۵۰۰۳
۷ نظر
۵۰۰۳
پ

استقلال با مجیدی برنده دربی می‌شود

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: اسم فرهاد مجیدی برگ برنده استقلال در دربی است و با حضور او ما تاحدودی خیالمان بابت این بازی راحت است.

خبرگزاری مهر: پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: اسم فرهاد مجیدی برگ برنده استقلال در دربی است و با حضور او ما تاحدودی خیالمان بابت این بازی راحت است.

یکی از حساس ترین دربی‌های تاریخ پیش روی سرخابی‌های تهران است. دیداری سرِ فینال جام حذفی است و برنده آن فرصت خوبی برای قهرمانی در دومین مسابقات مهم کشور پیدا می‌کند.

از یک سو سرخ پوشان به تازگی عنوان قهرمانی لیگ را به دست آورده‌اند و برای دبل قهرمانی انگیزه دارند و از سوی دیگر آبی‌ها که قهرمانی لیگ را از دست داده‌اند، انگیزه زیادی برای جبران مافات در جام حذفی دارند.

ایوب اصغرخانی پیشکسوت آبی پوشان در خصوص این بازی به خبرنگار مهر اظهار داشت: چون این بازی باید برنده داشته باشد طبیعی است که حساسیت و جذابیت بیشتری نسبت به بازیهای لیگ داشته باشد. جوان و جسور بودن دو سرمربی از ویژگی‌های خوب این دیدار است. یکبار جدال یحیی و فرهاد برنده نداشته اما اینبار دو تیم محکوم به دیداری هستند که باید یک سوی آن تیمی پیروز از زمین خارج شود.

وی اضافه کرد: وجه تمایز این بازی نسبت به دیدارهای قبلی دو تیم هم انجام آن در یک ورزشگاه خالی و در سکوت مطلق است. تاکنون تجربه چنین دربی نداشتیم و امیدوارم بعد از این هم چنین بازی را تجربه نکنیم.

پیشکسوت آبی پوشان تصریح کرد: به جز مثلث تهاجمی آبی‌ها که در این بازی می‌تواند بلای جان خط دفاعی سرخ پوشان باشد، برگ برنده اصلی استقلال فرهاد مجیدی روی نیمکت است. فرهاد در دربی قبلی هم تا یک قدمی پیروزی رفت و در آخرین دقایق پیروزی را با تساوی عوض کرد. او برای این بازی تجارب بیشتری هم دارد و می‌تواند تیمش را در پایان بازی در فینال ببیند.

اصغرخانی در خصوص سفر مدیرعامل استقلال به ایتالیا آن هم در این شرایط گفت: تاجایی که من می‌دانم مقدمات این سفر از یکی دو ماه پیش ایجاد شده بود. یعنی زمانی که اصلا دربی در کار نبود و مدیران استقلال ناچار شدند در این تایم به ایتالیا بروند. در مجموع کار تیم مدیریتی استقلال پسندیده و قابل تقدیر است. آنها سعی دارند یک تابوی بزرگ را در فوتبال بشکنند و پیش از آن که شکایت استراماچونی که یک رقم بسیار کلان است تبدیل به رای شود، با او توافق کنند. کجای این کار بد است؟ اگر به زمان سفر هم نقد کنند که این زمان انتخاب باشگاه نبوده و آنها حق انتخابی نداشتند و گویا ناچار به سفر در این تایم بودند.

هافبک پیشین آبی پوشان در ادامه بیان داشت: چه بسا اگر همه مدیران فوتبالی ما از گذشته تا به حال تدبیری برای بدهی‌های خارجی داشتند، فوتبال ایران امروز در معرض ورشکستگی قرار نمی‌گرفت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به همین خیال باش

  • بدون نام

    بزک نمیر بهار میاد..

  • هومان

    انشاالله دربی رو میبریم گل گفتی

  • بدون نام

    اسم فرهاد برگ برنده است!!!خخخخخخ
    خندیدیم

  • بدون نام

    میبریم خوبشم میبریم تا چشم لنگی ها از حدقه بزنه بیرون

    پاسخ ها

    • ۵۲/۰۶/۱۶

      فعلا ۴ سال از پایین صدر جدول رو نگاه میکنین
      ۴ سال ۸ قهرمانی
      که انشاله نهمیش هم واس ماس
      حذفی هم برای ماس
      تا کور شود هر آنکس که نتواند دید

  • ارتش تک نفره

    به همین خیال باش
    آرزو بر جوانان عیب نیست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج