۱۰۰۶۲۱
۳ نظر
۵۳۱۴
۳ نظر
۵۳۱۴
پ

دور دنیا با برترین‌ها

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (۱)

در این سه بخش پایانی، قرار است شما را با دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه آشنا کنیم تا از پختن و خوردن آنها نهایت لذت را ببرید.

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (1)


برترین ها: در این مطلب سریالی برایتان در مورد جاذبه های گردشگری، میراث جهانی یونسکو در ترکیه، شهرهای ترکیه و جاذبه های آنها، اعیاد ملی و مذهبی در ترکیه، تعطیلات و لباس های رسمی مردم ترکیه، آداب و رسوم و فرهنگ آنها، هنر، سینما و برترین فیلم های ترکیه برایتان صحبت کردیم.

در این سه بخش پایانی، قرار است شما را با دستور پخت انواع غذاهای کشور ترکیه آشنا کنیم تا از پختن و خوردن آنها نهایت لذت را ببرید.

پیراشكی تركیه ای (پوآچای توپی)

مواد لازم (برای خمیر)

• 1/3 پیمانه ماست

• ۱ عدد تخم مرغ

• یك فنجان کوچک روغن مایع

• یك قاشق چایخوری بكینگ پودر

• آرد

• پودر سوخاری

مواد لازم ( برای داخل خمیر )

• 500 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد پیاز درشت خرد شده

• یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• یک عدد فلفل دلمه ای

• نمک و فلفل سیاه

• روغن

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (1)

طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط كنید. در کاسه کوچک دیگری، بكینگ‌پودر را با آرد مخلوط کنید و سپس به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید.

۲. آرد را باید تا اندازه ای به مواد اضافه کنید که دیگر خمیر به دست نچسبد.

۳. کمی روغن داخل تابه بریزید. پس از گرم شدن، پیاز خرد شده را چند دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. رب را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی روغن بیندازد.

۴. سپس از روی خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید. وسط خمیر را باز كنید و یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را داخل آن قرار دهید. سپس آن را در دست به شكل توپ درآورید.

۵. خمیرهای توپی را در پودر سوخاری بغتلتانید. و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.

۶. پس از آماده شدن همه پیراشکی ها، آنها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه سطح خمیر طلایی شد، آنها را از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید.

سالاد نخود فرنگی

مواد لازم

• ۱.۵ پیمانه نخود فرنگی

• ۳ عدد خیارشور بزرگ

• نصف استكان چایخوری ‌زیتون بدون هسته

• شوید تازه

• ۳ قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون

• ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

• نمك و فلفل

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (1)

طرز تهیه

۱. نخود فرنگی ها را بپزید و کنار بگذارید تا خنك شوند.

۲. در این فاصله خیار شورها و شوید را ریز خرد كنید و در یك كاسه بزرگ بریزید. آبلیمو، روغن زیتون و نمك و فلفل رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید. نخودفرنگی های خنک شده را بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

سیمیت نمكی

مواد لازم

• ۱۰۰ گرم كره

• ۱۰ گرم بكینگ پودر

• یك قاشق چایخوری نمك

• ۲ قاشق چایخوری سركه

• یك فنجان کوچک روغن زیتون

• آرد

• ۱ عدد سفیده تخم مرغ

• كنجد

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (1)

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲. کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. در یک کاسه، بكینگ پودر، نمك، سركه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید.

۳. مقداری از خمیر را بردارید و به شكل حلقه درآورید. سپس در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. روی آنها کنجد بپاشید.

۴. سینی را در فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. آنها را پس از خنک شدن، سرو کنید.

پلو بلغور

مواد لازم

• ۱.۵ پیمانه بلغور گندم تركیه

• ۲ عدد گوجه فرنگی

• ۱ عدد پیاز

• ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• دو و نیم پیمانه آب یا آب گوشت

• ۵۰ گرم كره

• نمك و فلفل سیاه

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (1)

طرز تهیه

كره را درون قابلمه متوسطی با حرارت ملایم آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. رب را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ریز شده، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید. پس از اینکه آب گوجه فرنگی كشیده شد بلغور گندم را همراه با آب گوشت درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید پخته شوند تا آب بلغور کشیده شود. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را دم کنید.

بورک گوشت به شکل گُل

مواد لازم

• ۲ عدد خمیر یوفكا

• ۲۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

• ۱ عدد پیاز

• ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• پنیر پیتزا

• نصف پیمانه شیر یا ماست

• ۱/۳ پیمانه روغن مایع

• ۱ عدد تخم‌مرغ

• نمك و فلفل

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی (1)

طرز تهیه

۱. روغن را در تابه گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه رب، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید. آنها را ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته شوند.

۲. خمیرهای یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.

۳. در یک کاسه، سفیده تخم مرغ، ماست یا شیر را همراه با روغن مایع با هم مخلوط كنید. با قلم‌مو، از مخلوط تخم مرغ روی سطح یوفکاها بمالید. در قسمت پهن خمیر یک یا دو قاشق غذاخوری مایه گوشت قرار دهید. کمی پنیر موزارلا روی آنها بپاشید و سپس خمیر را لوله ای جمع کنید. سپس آن را به شكل حلزونی به دور خودشان بپیچانید. همه بورک ها را به همین شکل تهیه کنید.

۴. سینی فر را با روغن چرب کنید. بورك هایی كه به شكل گل در آمده را در سینی فر بچینید. با قلم‌مو از مخلوط شیر روی آنها بمالید و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فلورا

    قربان سيميت نمكيتون مزخرف إز أب در اومد.ممنون

  • بدون نام

    عدای یا شیرنی لو کومی اموزش دهید

  • آرزو

    اگر سایتی برای خانمهای ساکن ترکیه دارید منم عضو کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج