۱۰۰۶۱۲۹
۵ نظر
۵۰۲۲
۵ نظر
۵۰۲۲
پ

طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید

فصل آلبالو، میوه جذاب و پرطرفدار رسیده و حالا خلاقیت‌ها برای استفاده از این میوه تابستانی بالا رفته. شربت آلبالو یکی از خلاقیت‌های پرطرفدار با استفاده از این میوه است و شما را از گرمازدگی در فصل تابستان نجات می‌دهد.

ایرنا زندگی: فصل آلبالو، میوه جذاب و پرطرفدار رسیده و حالا خلاقیت‌ها برای استفاده از این میوه تابستانی بالا رفته. شربت آلبالو یکی از خلاقیت‌های پرطرفدار با استفاده از این میوه است و شما را از گرمازدگی در فصل تابستان نجات می‌دهد.

طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید

مواد لازم:

  • آلبالو یک کیلو
  • شکر یک کیلو و نیم
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید

طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا هسته آلبالو‌ها را بگیرید و آن‌ها را به خوبی بشویید

۲. در قدم بعدی در ظرفی جداگانه به آلبالو‌ها شکر بزنید و اجازه دهید، چند ساعت در یخچال بمانند.

۳. آلبالو به همراه شکر باید به مدت حداقل ۱۲ ساعت و حداکثر ۴۸ ساعت در یخچال بماند.

۴. پس از گذشت این مدت، یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

۵. حالا صبر کنید تا محتویات قابلمه جوش بیاید و در این حین گاهی آلبالو‌ها را بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود و در این مرحله وانیل را اضافه کنید.

۶. در این مرحله توجه داشته باشید، کف ایجاد شده بر روی شربت را بگیرید و اجازه دهید ۵ الی ۱۰ دقیقه‌ی دیگر قابلمه روی حرارت باشد تا شربت کاملا قوام بیاید و غلیظ شود.

۷. در مرحله آخر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و توجه داشته باشید، شربت آلبالو را تا وقتی که گرم است باید از صافی رد کنید.

فوت و فن‌ها:

۱. سعی کنید از قابلمه‌های لعاب‌ها و شعله‌پخش استفاده کنید

۲. برای گرفتن رد کردن شربت از صافی می‌توانید از پارچه‌های تمیز استفاده کنید

۳. برخی از دستور‌ها برای عطر شربت از چند برگ نعنای تازه هم استفاده می‌شود و در صورت تمایل می‌توانید استفاده کنید.

۴. به ازای هر کیلو آلبالو باید یک و نیم تا دو کیلو شکر اضافه شود و میزان بیشتر آن به ذائقه شما بستگی دارد

۵. اگر طعم ملس این شربت را بیشتر می‌پسندید، بهتر است وانیل را به آن اضافه نکنید

۶. کیفیت و طعم آلبالوی خریداری شده نیز در طعم شربت شما نقش مهمی دارد و سعی کنید به فراخور ذائقه خود، آلبالوی ترش یا ملس تهیه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اول میشورن دم شو جدا میکنن بعد هستشو در میارن
      اب هم اصلا نمیریزن ۱کیلو البالو ۱ کیلو شکر

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله. دقیقا

    • شراره کاکایی

      ای جان

      پاسخ ها

      • الاهه

        خخخخخخخخخخخخخخخخ

      • الاهه

        خخخخخخخخخخخخخخخخ

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج